• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Yıldırım: “Gazi Bulvarı’nı Bayrama Yetiştirmek İstiyoruz"

Başkan Yıldırım: “Gazi Bulvarı’nı Bayrama Yetiştirmek İstiyoruz"
Tokat'ın Erbaa ilçesinde esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya gelen Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Gazi Bulvarı'nda devam eden çalışmaları...

Tokat'ın Erbaa ilçesinde esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya gelen Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Gazi Bulvarı'nda devam eden çalışmaları Ramazan Bayramı'na kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Çarşı Cami Şadırvanı'nda esnaflarla bir araya gelen Başkan Yıldırım, esnafa yapmakta oldukları projelerde gelinen aşamaları aktardı. Kahvaltıda ilçe esnafının sorularını da yanıtlayan Başkan Yıldırım istişare mekanizmasının önemine vurgu yaptı.

Gazi Bulvarı'nda yapılan çalışmaları 2–3 ay içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım "Yaptığımız çalışmalar var. Görüyorsunuz, şahit oluyorsunuz. En çok merak ettiğiniz konunun Gazi Bulvarı'ndaki çalışma olduğunu tahmin ediyorum. Çalışmaları 2-3 ay içerisinde tamamlayıp bayrama yetiştirmek istiyoruz. Gazi Bulvarı'nı bayramda bitirmiş olarak esnafımızın vatandaşımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Gazi Bulvarımızın bitişiyle beraber meydan ve çarşı projelerimize girişeceğiz. Şehrimizin silueti değişmeye başladı. Meydanı da projeye dahil ettiğimiz zaman kentimizin çehresi daha çok değişecek. Erbaa'nın Meydanı çarşısıyla beraber bir açık hava alışveriş merkezi gibi bir yere dönüşecek. Alt yapıya girdik. 2 yıl kadar da sürecek inşallah. Erbaa'nın tümünün altyapısını yeniliyoruz. Toz olacak, çamur olacak bunu doğal gaz altyapısı gelirken zaten yaşıyorsunuz. Biraz daha toz, biraz daha çamur olacak ama sonuçta Erbaa'nın 60 yıllık, belki 70 yıllık problemini ortadan kaldırmış olacağız. Bizim altyapı ekiplerimiz sahaya çıktığında 10 tane işi varsa 9'u su arızası gidermek. Geçtiğimiz yıl bin 700 su arızası gidermişiz. Ondan önceki yıl bin 600 tane hepsi boruların patlaması sonucu gerçekleşen arızalar. Artık altyapı taşımıyor. Bunu değiştirmemiz gerekiyor. Şimdiden sizden destek ve anlayış bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Yıldırım: “Gazi Bulvarı’nı Bayrama Yetiştirmek İstiyoruz"

Başkan Yıldırım: “Gazi Bulvarı’nı Bayrama Yetiştirmek İstiyoruz"

Başkan Yıldırım: “Gazi Bulvarı’nı Bayrama Yetiştirmek İstiyoruz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim