• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Kale, Kadınları Unutmadı

Başkan Kale, Kadınları Unutmadı
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe merkezinde kurulan Salı Pazarı'nı gezerek bayanlara çiçek takdim...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe merkezinde kurulan Salı Pazarı'nı gezerek bayanlara çiçek takdim etti.

Başkan Kale'nin bu nazik davranışından dolayı bayanlar "Her yıl bizleri hatırlayıp bizlerin özel olduğunu hissettiriyorsunuz. Size teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetlerini dile getirirken Başkan Kale de "Sizler bizim baş tacımızsınız. Bizim için bir gün değil her gün çiçeksiniz" diyerek karşılık verdi.

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNİ KABUL ETTİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İncirliova Kent Konseyi Kadın Meclisi'ni makamında kabul eden Başkan Kale'ye Kadın Meclisi Başkanı Zehra Dinçer çiçek takdim etti. İncirliova Belediyesi'nin kadınlara yönelik yaptığı çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür eden Dinçer'e Başkan Kale, "Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. İncirliova Belediyesi olarak ilçemiz genelindeki bayanların toplumsal ve sosyal hayatımızda daha fazla yer edinmesi, kadınların yaşadığı sorunların çözülmesi açısından üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğimizden şüpheniz olmasın" diyerek yanıt verdi.

Başkan Kale, daha sonra Kadın Meclisi Başkanı Dinçer ve Kent Konseyi Kadın Meclis Üyeleri'ne birer adet lale hediye etti.

"BAYAN PERSONELLERİNİ DE UNUTMADI"

İncirliova Belediye Başkanlığı bünyesinde çalışan tüm bayan personelleri de tek tek yerlerinde ziyaret eden Başkan Kale, "Sizlerle çalışmaktan dolayı onur duyuyorum. Hep birlikte ilçemizi daha modern ve güzel bir hale getireceğiz. Çünkü biliyoruz ki siz bayanların ellerinin değdiği bu kent eskisinden daha güzel olacaktır" şeklinde konuşarak birer adet çiçek takdim etti.

Başkan Kale'nin kendilerine takdim ettiği çiçek sonrasında büyük bir memnuniyet duyan bayan personeller, Başkan Kale'ye teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Kale, Kadınları Unutmadı

Başkan Kale, Kadınları Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim