• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Kafaoğlu’na Sosyal Belediyecilik Ödülü

Başkan Kafaoğlu’na Sosyal Belediyecilik Ödülü
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin düzenlediği "Yılın Yerel yöneticileri belirleniyor" anketinde Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 19 ayrı...

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin düzenlediği "Yılın Yerel yöneticileri belirleniyor" anketinde Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 19 ayrı hizmet kategorisi arasında sosyal belediyecilik kapsamında ödüle layık görüldü. Başkan Kafaoğlu ödülünü Kayseri'de düzenlenen törende aldı.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Türkiye'nin farklı il, ilçe ve belde belediye başkanlarını ödül töreninde bir araya topladı. Kayseri Hacılar Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Yılın Yerel yöneticileri belirleniyor" anketinde Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 19 ayrı hizmet kategorisi arasında anketler sonucunda sosyal belediyecilik alanında ödüle layık görüldü. Başkan Zekai Kafaoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte katıldığı törende ödülünü Altıeylül Belediyesi çalışanları adına Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz'un elinden aldı. Etkinliğe ev sahipliği yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici de belediye başkanları ile yakından ilgilendi. Ödül töreninde ayrıca tüm belediye başkanları derginin 100. Sayısı dolayısıyla pasta kestiler.

Törene Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun konuşması damga vurdu. Kafaoğlu yaptığı konuşmada, "Kuvayi Milliye şehri, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u İstiklal Marşı yazmaya ikna eden Hasan Basri Çantay'ın memleketi, Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan'ın memleketi, Balıkesir'den, Mutlu İnsanlar Şehri Altıeylül'den, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un sevgilerini ve selamlarını getirdim. Balıkesir büyükşehir oldu, ilçe sayımız 20'ye çıktı. Balıkesir 6 Eylül'de düşmandan kurtulmuş; biz Altıeylül olarak ismimizi bu kurtuluştan aldık. Yeni bir belediyeyiz, yeni olmamıza rağmen bizi oyları ile seçen, oy veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir etkinlik yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'ni kutluyorum. Bu ödül bizleri motive edecek, daha fazla çalışağız. Hacılar Belediye Başkanı, meslektaşım Doğan Ekici'ye de misafirperverliği için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Kafaoğlu konuşmasında Hacı Bektaşi Veli'nin de "Sevgi muhabbetti kaynar yanan ocağımızda, Bülbüller şevke gelir gül açar bağımızda, Hırslar, kinler yok olur aşkla meydanımızda, Aslanlar, ceylanlar dosttur kucağımızda" şiirini okuyarak "Cenabı Allah bizleri aslanlarla ceylanları kucağında dost edebilen yöneticilerden olmayı nasip etsin. Hepinize saygılar sunuyorum. Durmak yok yola devam" şeklinde konuştu.

Başkan Kafaoğlu konuşmasının ardından Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nce yapılan törenle ilgili sorularını yanıtladı, düşüncelerini aktardı. Kafaoğlu ödülü Altıeylül Belediyesi'nde çalışan tüm personeli adına aldığını söyleyerek "Yaptığımız projede personelimizin desteği, sivil toplum örgütlerinin katkısı var. Biz sadece hizmet belediyeciliği yapmıyoruz, katılımcı, sosyal ve kültürel belediyecilik yapıyoruz. Biz hizmetlerin odağına insanların mutluluğunu oturtuyoruz. Bizim sloganımız "Altıeylül Mutlu İnsanlar Şehri'. Altıeylül'de engelli, engelsiz, dini, inancı, kültürü, mezhebi, rengi ne olursa olsun bizim için önemli olan insanın kendisidir" diye konuştu.

Başkan Kafaoğlu’na Sosyal Belediyecilik Ödülü

Başkan Kafaoğlu’na Sosyal Belediyecilik Ödülü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim