• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Ceyda Çetin Erenler: Bizim Siyaset Anlayışımızda Koltuk Yarışı Yoktur

Başkan Ceyda Çetin Erenler: Bizim Siyaset Anlayışımızda Koltuk Yarışı Yoktur
AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Ceyda Çetin Erenler, AK Parti'nin, Türkiye'de olduğu gibi Kütahya'da da halkın teveccühüne...

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Ceyda Çetin Erenler, AK Parti'nin, Türkiye'de olduğu gibi Kütahya'da da halkın teveccühüne mazhar olan büyük ve güçlü bir teşkilat olduğunu ifade etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Ceyda Çetin Erenler'in Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı vezifesine atanması sebebiyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Başkan Ali Çetinbaş, Erenler'in, teşkilatta daha önce de yaptığı dile getirerek, kendisine başarılar diledi.

Başkan Çetinbaş'ın ardından bir konuşma yapan Ceyda Çetin Erenler, eşinin işleri dolayı Kütahya'dan ayrılmak zorunda kalan bir önceki başkan Hatice Özgevrek'e hizmetleri sebebiyle teşekkür etti.

Erenler, şöyle konuştu: "Bugün, 14 Şubat 2015 tarihinde 4. Olağan Genel Kurul'da milletvekilliği aday adaylığım sebebiyle teslim ettiğim bayrağı devraldım. AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi devrederken, bu büyük davaya omuz vermeye, partimizin emrinde hizmet etmeye devam edeceğimi belirtmiştim. Bugüne kadar elimden gelen gayreti gösterdiğime gönülden inanıyorum.Teşkilatımıza kazandırılmasına vesile olduğum kardeşim Hatice Özgevrek, eşinin işi nedeniyle şehir değişikliği yapması gerektiğini belirtip, görevi devretmek durumunda kalmıştır. Kendisine partimiz ve kadın kollarımız için yaptığı tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.Bizim siyaset anlayışımızda koltuk yarışı yoktur. Hizmet yarışı, nöbet değişimi vardır. Nöbetler devredilir, zamanı geldiğinde gelmeniz gerekiyorsa tekrar nöbete gelirsiniz.İsimlerin, makam ve mevkilerin gelip geçici, baki olanın kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunun, yaptığımız tüm çalışmaların davamızın devamlılığı için gerekliliğinin bilincinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. AK Parti Türkiye'de olduğu gibi Kütahya'mızda da halkımız teveccühüne mazhar olan büyük ve güçlü bir teşkilattır. Partimizde elde edilen her başarının arkasında kadın kollarımız da olmuştur. Bugünden itibaren partimizin kılcal damarı olarak gördüğümüz kadın kolları olarak; daha nice başarılar için gece gündüz demeden milletvekillerimizle, belediyemizle, il genel meclisimiz ve teşkilatımızın her kademesi ile omuz omuza vererek teslim aldığımız bayrağı başarı ve gururla nasıl daha yukarı taşırız bilinciyle çalışacağımıza tüm arkadaşlarım adına söz veriyorum.Görev istenmez verilir düsturuyla çıktığım bu yolda, İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine bizleri layık gören başta AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanımız Lütfiye Selva Çam'a, İl Başkanımız Ali Çetinbaş'a, desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, belediye başkanımıza, teşkilatımızın çok değerli mensuplarına, basın açıklamamıza gelerek bizlere güç veren herkese teşekkür ederim.Yolumuzun uzun, yükümüzün ağır olduğu bilinciyle gururla üstlendiğim bu zorlu görevde, Rabbim bizleri muvaffak, eylesin.Bugün devraldığımız nöbeti günü geldiğinde alnımızın akıyla teslim etmeyi nasip etsin." (EFE)

Başkan Ceyda Çetin Erenler: Bizim Siyaset Anlayışımızda Koltuk Yarışı Yoktur

Başkan Ceyda Çetin Erenler: Bizim Siyaset Anlayışımızda Koltuk Yarışı Yoktur

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim