• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 13 °C

Başkan Çerçi Ankara Temaslarını Sürdürüyor

Başkan Çerçi Ankara Temaslarını Sürdürüyor
'Yaşanılır bir Yunusemre" için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projelerde prosedürü hızlandırmak için Ankara'da mesai...

'Yaşanılır bir Yunusemre" için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projelerde prosedürü hızlandırmak için Ankara'da mesai yapıyor. 4 gün sürecek görüşmelerde şu ana kadar 4 bakan, 2 bakan yardımcısıyla görüşen Başkan Çerçi, Manisa'ya müjdelerle dönmeye hazırlanıyor.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta başında, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak, kangren haline gelen birçok sorunu ortadan kaldıracak projelerin daha hızlı hayata geçmesi, yeni projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Ankara'da temaslarda bulunuyor. Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ile birlikte yoğun programı kapsamında İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Süper Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'yla görüşen Başkan Çerçi, görüşmelerine bugün ve yarın da devam edecek.

4 BAKAN 2 BAKAN YARDIMCISIYLA GÖRÜŞTÜ

5 bin 500 konutluk Yunuskent projesi başta olmak üzere, spor tesisi, yeni projelerin hayata geçirilmesi için arsa tahsisleri ve projeler için destek sağlamak amacıyla Başkent'te mesai yaptıklarını kaydeden Başkan Çerçi, "Belediye olarak herkes için yaşanabilir Yunusemre için yola çıktık. Yaptığımız projelerle ilçemizin sorunlarını ortadan kaldıracak, kentin vizyonunu geliştireceğiz. Bunun için projelerimiz hazır. Bir kısmı yapım aşamasında, bir kısmı için de görüşmeler sürüyor. Biz de süreci hızlandırmak ve projelerimize destek almak amacıyla bakan ve bakan yardımcılarımızla bir araya geldik. Bunun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Selçuk Özdağ, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Süper Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'yla görüştük. Ziyaretlerimizde Manisa milletvekillerimiz Recai Berber, Murat Baybatur ve İsmail Bilen de bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Çerçi Ankara Temaslarını Sürdürüyor

Başkan Çerçi Ankara Temaslarını Sürdürüyor

Başkan Çerçi Ankara Temaslarını Sürdürüyor

Başkan Çerçi Ankara Temaslarını Sürdürüyor

Başkan Çerçi Ankara Temaslarını Sürdürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim