• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Başsoy’dan Fotoğrafçılık Kursuna Sürpriz Ziyaret

Başkan Başsoy’dan Fotoğrafçılık Kursuna Sürpriz Ziyaret
Erzincan Belediyesi tarafından Sosyal Destek Projeleri (SODES) kapsamında yürütülen, Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda Projesi'nin 9 alt başlığından...

Erzincan Belediyesi tarafından Sosyal Destek Projeleri (SODES) kapsamında yürütülen, Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda Projesi'nin 9 alt başlığından biri olan "Geleceğin Objektifin Ucunda" Projesi hayata geçirildi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü dersliklerinde verilen fotoğrafçılık kursunda, 30 genç fotoğrafçılık temel eğitimleri ve çekim teknikleri konularında eğitim alıyor. Proje sonunda "Erzin-Cam" konulu bir sergi ile çalışmaların anlatılması planlanıyor.

Dezavantajlı gurupların hedef alındığı, Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda Projesiyle 140 kişiye çeşitli sanat ve spor dallarında eğitimler verilmesi hedefleniyor. 65 yaş üstü hemşehrilerimize resim, İlk ve Ortaokul öğrencilerine tiyatro, özel çocuklara futbol, bilgisayar ve ses korosu, ihtiyaç sahibi çocuklara yüzme, ev hanımlarına mefruşat, üniversite gençliğine fotoğrafçılık kurslarının yanı sıra, Erzincan Belediyesi içerisinde oluşturulacak merkezde bir mağaza kalitesinde "Elbise Geri Dönüşüm Stantları" oluşturulması planlanmaktadır.

Proje kapsamında yürütülen fotoğrafçılık kursunu ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, "Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda" Projesi, başarının da başarısızlığının da bizlere parmaklarımız kadar yakın olduğunun, onları doğru kullanırsak bizleri başarıya götüreceğinin mesajını veren ve Erzincan'dan doğarak tüm ulusa sesini duyurmaya çalışan bir farkındalık Projesidir."dedi.

Daha sonra kurs eğitmeni Erkan Erdem'den çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Başsoy, Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen her kese teşekkür etti.

Başkan Başsoy’dan Fotoğrafçılık Kursuna Sürpriz Ziyaret

Başkan Başsoy’dan Fotoğrafçılık Kursuna Sürpriz Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim