• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 14 °C

Başiskele’de Yenilenen Sokaklar Hamsi İkramı İle Açıldı

Başiskele’de Yenilenen Sokaklar Hamsi İkramı İle Açıldı
Başiskele Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladığı ilçe sokaklarını hamsi ikramı ile hizmete açtı.

Başiskele Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladığı ilçe sokaklarını hamsi ikramı ile hizmete açtı.

Başiskele Belediyesi, Vezirçiftliği mahallesi Park, Akşemseddin ve Memnun sokaklarda başlattığı aydınlatmalı dekoratif duvar, kaldırım ve üst yapı çalışmalarının bitmesinin ardından, biten sokakları mahalle halkına hamsi ikramlarında bulunularak hizmete açtı.

Üst yapı çalışmalarının tamamlandığı Park sokaktaki açılışa Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gazi Özdemir, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Komşularımız bize yardımcı olduğu sürece dekoratif duvar ve yaya kaldırımı çalışmalarımız devam edecek. Yapılan güzellikler bu mahallede kalacak. Başiskele'de hizmetlerimiz kış demeden aşkla ve heyecanla devam ediyor. Kocaeli'de Başiskele örnek bir konuma geldi. İl Emniyet Sarayı'nın yapılması, ışıklı kavşağın tamamlanması ve daha nice büyük yatırımlarımızı seçim beyannamemizde duyurmuştuk. 2016 yılında inşallah İl Emniyet Sarayının temeli atılacak" dedi.

Çalışmaların hem Başiskele hem de Vezirçiftliği mahallesi için büyük bir kazanım olduğunu söyleyen Başkan Ayaz, "Biz Başiskele'de idaremizle ve halkımızla uyum içinde çalışıyoruz. Bu eserler gelecek nesillerimize miras kalacak. Hepimizin gözü önünde yükselen ve şekillenen bir eser var. Bu eser Başiskele. Eserin ustaları Başiskele halkı. Neden? Çünkü bizi hizmetkar olarak getiren sizlersiniz. O yüzden bu eser halkımıza hayırlı olsun. Biz Başiskele Belediyesi olarak bütün hizmetlerimizi insanlarımızı önemsiyoruz. Değer veriyoruz ve bu önemsememizin karşılığı olarak halkımızla bütünleşiyoruz. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız inşallah hepsini yerine getireceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan ikramlar ile çalışmaların bitirildiği sokaklar hizmete açıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim