• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Babalar Gününe hediyeniz hazır mı? İşte babaları duygulandıracak birbirinden güzel hediyeler...

Babalar Gününe hediyeniz hazır mı? İşte babaları duygulandıracak birbirinden güzel hediyeler...
​​​​​​​Babalar Günü tüm dünyada özel günlerin içinde yer alıyor... Hediye ve sürpriz hazırlıklar tamamlanmadıysa babanız için en özel hediye alternatiflerini sizler için derledik... İşte Babalar Günü için hediye önerileri...

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kutlanan Babalar Günü, geleneksel olarak her Haziran ayının üçüncü haftası pazar günü kutlanıyor. Bu bilgiler doğrultusunda Babalar Günü 2022'de 19 Haziran Pazar günü kutlanıyor.

BABALAR GÜNÜ HEDİYE FİKİRLERİ 2022

TEKSTİL ÜRÜNLERİ

Babalar Günü’nde pantolondan gömleğe, t-shirtten takım elbiseye kadar pek çok tekstil ürünü babalarını mutlu etmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

b1-013.jpg

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER

Akıllı saat, giyilebilir teknolojik ürünler, kulaklıklar gibi seçenekler, teknolojiye meraklı babalar için iyi bir alternatif olabilir.

b3-013.jpg

PARFÜM

Anneler için ne kadar önemliyse babalar için de en klasik ve geçerliliği olan hediyeler arasında elbette parfümler yer alıyor. Babanızın kullandığı ya da sevebileceği armalara sahip parfüm alarak, ona yardımcı olabilirsiniz.

TIRAŞ MAKİNESİ

Evde pratik bir şekilde bakım yapmayı seven babalara en güzel hediye traş makinesidir. Farklı başlıklarıyla tıraş makineleri babanızın işini kolaylaştıracaktır.

b2-016.jpg

YAZLIK ÜRÜNLER

Havaların ısınmasıyla birlikte yazlık alışverişler için harekete geçmenin tam sırası. Babanıza iş dışında rahat hissedebileceği yazlık bir terlik alarak, birlikte geçirdiğiniz vakitlere, yürüyüşlere katkıda bulunabilirsiniz. Buna ek olarak şık bir deniz şortu veya plaj havlusu da düşünülebilir...

b5-006.jpg

YAZILI KUPA BARDAK

Bütçeye uygun bir Babalar Günü hediyesi arayışında olanlara kupa bardak iyi bir alternatif olabilir. Üzerine yazı yazdırabileceğiniz gibi, fotoğraflarınızı da baskı yaptırabileceğiniz kupa bardaklarda, iş yerinde babanızın yanında olabilirsiniz.

DOLMA KALEM

Babalar Günü hediyesi için babanızın ismini yazdırabileceğiniz dolma kalem, nostalji seven babalar için harika bir hediye olabilir. Yanından ayırmayacağı dolma kalem ile babanıza hiç tükenmeyen bir hatıra bırakmayı göz önünde bulundurabilirsiniz.

bb4.jpg

ÇEŞİTLİ DERNEKLERE ONUN ADINA BAĞIŞ YAPMA

Türk Kızılay, maddi olanağı yerinde olmayan çocuklara eğitim desteği sağlayan kurum ve kuruluşlar olmak üzere TEMA gibi derneklere de babanız adına bağışta bulunabilirsiniz...

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim