• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Ayvalık Aşkı Gurme Yazarı Cenk Geçermiş’in Kitabına Yansıdı

Ayvalık Aşkı Gurme Yazarı Cenk Geçermiş’in Kitabına Yansıdı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin sevilen simalarından gurme yazarı Cenk Geçermiş'in ilk eseri "Ayvalık Aşkı" adını taşıyan kitabın imza günü büyük...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin sevilen simalarından gurme yazarı Cenk Geçermiş'in ilk eseri "Ayvalık Aşkı" adını taşıyan kitabın imza günü büyük ilgi gördü.

Ayvalık aşkını ve sevdasını ilçenin dünyaca ünlü mutfak kültürüne yansıtan organizasyonda yöre mutfağının özel lezzetleri de Bay Nihat, Yelken, Paşa ve Emel'in Mutfağı gibi işletmeciler de destek verdi.

Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Belediye Meclis Üyeleri; Dilek Saraçoğlu, Mehmet Ali Tuncel, İbrahim Mühürdaroğlu, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker, ilçenin sosyal medya fenomeni olarak kabul edilen Vecdi Yılmaz, Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı'nın yanı sıra ilçenin tanınmış ve sevilen simalarının hazır bulunduğu imza gününde Ayvalık mutfağının en özel tadları davetlilere ikram edildi.

İmza gününde konuşan Ayvalık'ın sevilen gurmesi Cenk Geçermiş, "İmza günümüzde "Ayvalık Aşkı" adını taşıyan kitabımızı okurlarımızla paylaşırken, bir yandan da Ayvalık Yemekleri Grubunu anlatıp üyelerimizin kulaklarını çınlattık. Bu sayfanın amaçlarını hedeflerini anlattık. Katılımda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederim. Öncelikle bu organizasyonun yapımı için beni teşvik eden Vecdi Yılmaz, gece yarılarına kadar uyumayıp emek veren; videolar, filmler hazırlayıp, organizasyonun çekimlerini yapan, bu vesile ile kendisini tanımaktan büyük onur duyduğum Türk Sinemasının efsane yönetmeni Sevgili Zafer Par ağabeyime, Bize mekânını açan her türlü desteği veren Suat Kaçak (Şeytan'ın Kahvesi) ağabeyime ve değerli ailesine, etkinliğimize katılarak bizi mutlu eden Belediye Başkan Yardımcımız Gökay Bacan" a, Ayvalık CHP ilçe yönetimine, bizi yalnız bırakmayan Ayvalık Giritliler Derneği Başkanı Sayın Coşkun Tunçmen'e ve dernek yönetimine, Osman Arslan "a, Aysel Namlı hanımefendiye, tadım etkinliğimize yemekleri ile destek veren Bay Nihat Restorant Volkan Bekit, Körfez restorana Salih Doğan, Paşa lokantası Izzet Durko ,Emel'in mutfağı Emel Yavuz, Yelken Restorant Burhan Bey" e , Güler Tatlıhanesi Murat Bey'e , Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı TC Fatma Kan Cavlı anneme ve dernek yönetimine, basın mensuplarına ve Ayvalık Halkına Teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Ayvalık Aşkı Gurme Yazarı Cenk Geçermiş’in Kitabına Yansıdı

Ayvalık Aşkı Gurme Yazarı Cenk Geçermiş’in Kitabına Yansıdı

Ayvalık Aşkı Gurme Yazarı Cenk Geçermiş’in Kitabına Yansıdı

Ayvalık Aşkı Gurme Yazarı Cenk Geçermiş’in Kitabına Yansıdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim