• BIST 10099.18
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Aydınspor 1923 Buca Deplasmanında Yara Aldı

Aydınspor 1923 Buca Deplasmanında Yara Aldı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off hedefiyle yoluna devam eden Aydınspor 1923 son maçında deplasmanda Bucaspor'a son dakikada yediği golle kaybederek...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off hedefiyle yoluna devam eden Aydınspor 1923 son maçında deplasmanda Bucaspor'a son dakikada yediği golle kaybederek önemli bir yara aldı.

Aydınspor 1923, sezonun ikinci yarısında göreve gelen Teknik Direktör Tarık Daşgün ile de ilk kez yenilgi yüzü görmüş oldu. Bucaspor son dakikada yedikleri gol ile yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Daşgün, "Oyunun mutlak hakimiydik. İlk 20 dakika rakibimiz ligde konumu ve iç sahada oynamaları nedeniyle baskılı başladılar. Gole kadar böyle devam etti. Sonrasında bütün oyunun hakimiyetini aldık. Oyunu yönlendirdik ve pas trafiğini kurduk. Hücum ve atak yapan bizdik. 3 haftada hücumsal etkinliğimiz azalmıştı. Ama bu maçta son iki maça göre çok iyi hücum yaptık. Kanatları çok iyi kullandık. Gol için yapılabilecek her şeyi yaptık. Fakat çok sayıda gol atabilirdik ancak atamadık. Üzücü olan böyle bir maçı mağlup bitirmek" dedi.

"BİZ BU GRUPTAN ÇIKARIZ"

Rakiplerin puan kaybettiği haftada büyük bir avantajı kaybettiklerini kaydeden Daşgün, "İki haftada 6 puan planlamıştık. İki deplasmandan 1 puanla döndük. Ama inanın ki 5 puanı bıraktık. Büyük bir şansızlık var. Tepecik'te son dakikada yediğimiz gol ile 2 puan bıraktık. Bu maçta farka gidecekken mağlup olduk. Fakat Buca maçındaki oyunumuzu bozmadan üzerine koyarsak biz bu gruptan çıkarız. Müthiş bir oyun ve mücadele vardı. Çocukların isteği çok iyiydi. Maçtan sonra oyuncularım çok üzüldü. Tam bir şok yaşadık. Futbolda böyle şeylerin olduğunu anlatacağız. Ben onlardan bu oyunu devam ettirmelerini isteyeceğim. Çünkü bu oyun bize sonuç verecektir" diye konuştu.

"SONUCU GETİREMEDİK"

Buca maçında çok iyi top oynadıklarının altını çizen Daşgün, "Hedeflerimize yakın bir oyundu ama sonucu getiremedik. Son dakikada Seçkin'le bir pozisyon yakaladık değerlendiremedik dönen pozisyonda golü kalemizde gördük. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Sahada her anlamda üstün olan bir Aydınspor vardı. Ama futbolda bunlar var. Bizim rakibimiz olan takımlardan kopmadık. Biz sistemimizi bozmadan inançlı bir şekilde devam edeceğiz. İçeride oynayacağız maçalarda şans bize gülecektir. Bu oyunun karşılığını alacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim