• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

ASKON ‘Dan İş Dünyası Ve Aile Semineri

ASKON ‘Dan İş Dünyası Ve Aile Semineri
ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen seminerde Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı "İş Dünyası Ve Ailede...

ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen seminerde Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı "İş Dünyası Ve Ailede Mutluluk" ve başarının temel prensiplerini anlattı.

Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı, başarının temel prensiplerini anlatarak, "İyimser ve aktif olmalı. Kazan kazan prensibiyle çalışmalı. Önce anlamaya sonra anlaşılmaya çalışmalı. İşe sonunu düşünerek başlamalı. İşleri öncelik sırasına göre yapmalı. Baltayı bilemeli. Sinerji meydana getirmeli, birlikte çalışmaktan doğan güçten faydalanmalı. Personeli motive etmeli, ödüllendirmeli, firmaya ortak etmeli" diye konuştu.

Kavaklı, "ASKON Kayseri Şubesinin Davetlisi olarak 2150. konuşmamı yaptım ve konuşma ebedi saadet duasıyla bitti. Askon Başkanı Ali Özcan, Huseyin Saçcıoğlu, Hüseyin Okandan, Mehmet Akif Say Beyleri oldukça gayretli buldum. Memleket meseleleri ile ilgileniyor ve üyelerini daha donanımlı hale getirmek için sosyal faaliyetler düzenliyorlar. Kayseri'de Askonlu dostlarla beraber olmaktan büyük memnuniyet duydum. Genç iş adamlarımızın kalkınma, eğitim ve memleket meselelerine olan ilgisine hayran kaldım. Memleket sahipsiz değil, iyi günler göreceğiz inşallah" dedi.

ASKON Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan ise; "İş hayatında başarılı olabilmenin yolunun mutlu bir aileden geçtiğine inanıyoruz . Konferansa üyelerimiz tarafından çok yoğun bir ilgi vardı. Konuğumuz 51. Kitabını yazmakta olan Türkiyenin çok değerli bir yazarı. üyelerimiz hem kitaplarını imzalattı hem de program sonrası kendisiyle sohbet imkanı buldu. Ben Sayın Ali Erkan Kavaklı ya ve programı organize eden Eğitim ve Sosyal işler komisyonumuza teşekkür ederim ,bu gibi kültürel etkinliklerimiz devam edecek inşallah. "dedi.

ASKON ‘Dan İş Dünyası Ve Aile Semineri

ASKON ‘Dan İş Dünyası Ve Aile Semineri

ASKON ‘Dan İş Dünyası Ve Aile Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim