• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Amed Sfk’da Hazırlıklar Tamam

Amed Sfk’da Hazırlıklar Tamam
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de Gümüşhanespor maçı hazırlıkları tamamlandı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de Gümüşhanespor maçı hazırlıkları tamamlandı.

Yeşil kırmızılı ekip, yarın kendi saha ve seyircisi önünde yapacağı maçı kazanıp, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor. Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, kendileri için ligin ikinci yarısının yarın başlayacağını söyledi. Yeşil, geçen hafta deplasmanda oynamaları gereken ancak kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen Bucaspor maçını oynayamadıklarını ve bu nedenle ligin ikinci yarısının kendileri için yarın başlayacağını belirtti. Yeşil, "Yarınki maç bir hayli zorlu olacak. Ama biz iç saha avantajını kullanıp, rakibimizi Diyarbakır'dan eli boş gönderip ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz. Hedefimiz bu nedenle mutlak galibiyettir" dedi.

Hem kupa da hem de ligde iddialı olduklarını ve bu nedenle her maça kazanmak için çıktıklarını vurgulayan Yeşil, şunları kaydetti:

"Kupada iyi bir çıkış yakaladık. Artık eleme maçlarını düşünüyoruz. Önümüzde çok önemli maçlar var. Ama bizim için önemli lig müsabakalarıdır. Lig müsabakalarını en iyi şekilde sonuçlandırıp, sezon başında belirlediğimiz hedefi yakalamak istiyoruz."

"LÜTFEN CENTİLMEN OLUN"

Şanlıurfaspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçında büyük cezalar aldıklarını ifade eden Yeşil, "Bu maçta sahaya atılan yabancı maddeler ve sloganlar nedeniyle büyük cezalar aldık. Hem para hem de seyircisiz oynama cezası aldık. Bu yıl taraftarın neden olduğu birçok ceza aldık. Bu cezaların rakamı oldukça büyük. Bu nedenle kulüp olarak büyük sorunlar yaşıyoruz. Taraftarlarımızın artık dikkatli olmalarını ve takımlarına zarar verecek davranışlardan kaçınmalarını istiyoruz. Bundan sonra gelecek cezaların miktarı ve bedelli ağır olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim