• BIST 10056.36
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu:

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu:
Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında basın açıklaması yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, "Bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz"...

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında basın açıklaması yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, "Bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz" dedi.

Parti binasında yapılan basın açıklamasında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, "AK Parti il teşkilatımız tarafından başlatılan nöbetçi vekil uygulaması kapsamında, bugün teşkilatımızda nöbetçi milletvekili olarak görev yapacağım. Vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek, dilek ve temennileri konusunda onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Bizler AK Parti Kayseri Milletvekilleri olarak, 7 Haziran seçimlerinde alınan dersi unutmadan, daha özverili çalışarak, 2019 da ki yapılacak seçimlere bu şekilde hazırlanarak, bu süreç zarfında da daima tevazulu milletimizin yanında ve hizmetinde olacağız" diye konuştu.

Dedeoğlu ayrıca, "AK Parti hükümetimiz 7 Haziran ile 1 Kasım seçim süreçlerinde 4 kavşaktan geçti 1) 7 Haziran 2015 yapılan seçim neticeleri sonucunda partimiz hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadan milletin bize vermiş olduğu süre en iyi şekilde yürütüldü 2) 7 Haziran'dan sonra ilk yapılan meclis başkanlığı seçimini en iyi şekilde yürütülerek muhalefet partilerinin büyük oyunlarına rağmen onurlu bir şekilde meclis başkanını seçtik. 3) 7 Haziran 2015'ten sonra söz verilen büyük kongreyi masaya yatırıp 12 Eylül 2015 kongremizi başarılı bir şekilde yaptık. 4) 20 Temmuz 2015 de terör örgütleri ülkemiz üzerindeki, oyunlarını sahnelemeye başladılar. Türkiye'de seçim hükümetini kurdurmamak için ellerinden geleni yaptılar ülkeye meydan okumak Türkiye'nin geleceğini karartmak için Suruç'ta gece yataklarında yatan 2 polisimizi hain ve kalleşçe şehit ettiler. AK Parti hükümetimiz o tarihte terörle mücadele etmek için düğmeye bastı, sonuna kadar mücadele etmek için gayretli bir şekilde çalışma yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Sözlerini sürdüren Dedeoğlu, "Türk halkı seçim çalışmalarımızda bizden istediği birincisi istikrar, ikincisi ise "bizler kuru ekmek yiyelim fakat terör bir an önce bitirilsin" istediler. AK Parti hükümetimiz kararlı bir şekilde istikrar ve terörü bitirmek için sonuna kadar mücadele ediyor. Bizim hiçbir zaman Kürt kardeşlerimiz ile sorunumuz olmamıştır, kardeşlik ruhumuzu bozamayacaklardır. Birbirimiz ile aynı camide namaz kılıp, bayramlarda bayramlaşıp, kız alıp verdiğimiz süreçte kardeşliğimizi hiçbir zaman bozamayacaklardır. Ülkemiz 1970'den beri siyasi istikrarsızlıktan dolayı bir bedel ödemiştir Biz millet olarak "tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan" diyoruz. Hiçbir zaman paralel devlet oluşturmayacağız. Özerklik kuracakların başına yıkacağız. "Birlikte rahmet ayrılıkta azap var" diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Bu duruş ve düşüncemizden de asla vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Seçim öncesi verilen vaatlerin çoğunu gerçekleştirdiklerini belirten Dedeoğlu, "Beyannamemizdeki verilen vaatlerin yüzde 60'ını gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte de geri kalan vaatlerimizi gerçekleştirerek halkımıza verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getireceğiz. Ben Kayseri Milletvekili olmamın yanı sıra, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesiyim. Bu vesile ile Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımız ile istişare ve koordineli bir şekilde çalışıp Kayseri'ye ne gibi hizmetlerimiz yapılacağı konusunda samimi bir çalışmamız vardır. Ve iyi bir uyum içerisinde Kayseri için çalışıyoruz" diye konuştu.

Paralel yapı operasyonu ile ilgili soru yanıtlayan Dedeoğlu, "Bizim birlik ve beraberliğimiz kimse bozamaz. Bizim birlik ve beraberliğimizi bozan kimler varsa onlar mahkemenin karşısına çıkacaklar" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim