• BIST 9889.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti İlçe Başkanı Görevinden İstifa Etti

AK Parti İlçe Başkanı Görevinden İstifa Etti
Ak Parti İlçe Binası'nda İl Başkanı İhsan Küreci'nin de katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Hasan Engin görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Marmaris Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Engin görevinden istifa etti.

Ak Parti İlçe Binası'nda İl Başkanı İhsan Küreci'nin de katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Hasan Engin görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Açıklamasında iyi niyetlerinin kurbanı olduğunu savunan Engin şöyle konuştu: "Bir süre önce gelişen bazı olaylar ve ardından istifamla ilgili olarak, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla sayın İl Başkanımın da katılımıyla bir toplantı düzenledik. Gelinen noktada benim bir açıklama yapmam gerektiğine inanıyorum. Hatırlarsanız bundan yaklaşık bir ay öncesinde Sayın Vekilimiz Nihat Öztürk'ün de katılımıyla bir sohbet toplantısı düzenlemiştik. Bu toplantıda sizler vekilimize aynen şu soruyu sordunuz. "1 Kasım'da sizi Marmaris'ten milletvekili olarak gönderdik. Ankara'daki siyasi çalışmalarınız nasıl geçiyor? Görev süreniz içerisinde İlçemize ne gibi hizmetler yapacaksınız?" diye sorular sordunuz. Sayın Vekilimizde bu soru üzerine "Benim ilçede bir TOKİ çalışmam olacak" dedi. Bu açıklamadan sonra İktidar Partisinin İlçe Başkanlığına duyumu alan vatandaşlar gelerek bu söylemin gerçekliği ile ilgili bizlere soru yönelttiler. Bizler de vekilimizin bu sözüne istinaden gelen giden arkadaşlara "evet böyle bir çalışma yapılacaktır. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak çalışmanın takipçisi olacağız" dedik. Ancak bu sözlerimiz yanlış anlaşıldı. Bu yapılan ön çalışma idi. Marmaris'e en az kaç konut yapılacağı ile ilgili ön bilgi sunmuş olacaktık. Bu çalışmada ne benim ne de ilçe yönetimindeki arkadaşlarımın her hangi bir art niyeti yoktur. Bu bir iyi niyet çalışmasıydı. Bu bir menfaat çalışması değildi. Hiç kimsenin de bir menfaati söz konusu olmamıştır. Çıkan bu söylentiler nedeniyle gelinen bu noktada gördüğüm gerek üzerine partideki görevimden istifa ediyorum"

Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ise Hasan Engin'e bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Marmaris İlçe Teşkilatı'nın görevden alınmasının söz konusu olmadığını belirten Küreci, İlçe Başkanı ve yönetiminin kendi iradesi ile istifa ettiğini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim