• BIST 10087.35
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

7 Bölgeden Gelen Kadınlar Bitlis’te Fidan Dikti

7 Bölgeden Gelen Kadınlar Bitlis’te Fidan Dikti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis Kadın Kolları Başkanlığı'nın projesi dahilinde 7 bölge ve 4 iklimden gelen AK Partili kadınlar Bitlis'te fidan...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis Kadın Kolları Başkanlığı'nın projesi dahilinde 7 bölge ve 4 iklimden gelen AK Partili kadınlar Bitlis'te fidan dikti.

Bitlis Kent Ormanı'nda bir araya gelen kadın kolları başkanları ve üyeleri, burada fidan dikip barış ve kardeşlik mesajları verdiler. AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanı Ferah Diba Zeydan; Tekirdağ, Edirne, Trabzon, Kars, Diyarbakır, Hakkari, Bartın, Muş, Çanakkale, Van, Siirt, Mersin ve Muğla gibi illerden gelen kadın kolları başkanları ve üyelerinin Bitlis'te fidan dikimine katıldıklarını belirtti. Amaçlarının tüm Türkiye'de kardeşliğin pekişmesini sağlamak olduğunu ifade eden Zeydan, "Bizler Bitlis'te kadınlarımızla beraber yaklaşık 300 fidan dikerek tüm Türkiye'ye örnek olmak istiyoruz. 7 bölge 4 iklimden gelen kadın kolları başkanlarımız var. Bizler kardeşliğimizi pekiştirmek için buradan Türkiye'ye bir mesajımız olsun. Bizim için doğusu da batısı da birdir. Bugün bu arkadaşlarımız bizim ilimize gelip fidan dikiyorlarsa onları canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal ise, Türk asıllı olduğunu belirterek, "Bizim amacımız doğusuyla batısıyla tüm ülkede birlik beraberlik mesajı vermektir. Ülkemiz maddi manevi her yönüyle Türküyle, Kürdüyle, Alevisiyle ve Sünnisiyle hepimize yetecek imkânlara sahiptir. İhtiyacımız olan tek şey kardeşlik ve birlik beraberliktir. İnşallah biz ak kadınlar olarak içimizdeki nifak tohumlarını çıkarmak ve birlik beraberlik içinde mesaj vermek istiyoruz. Bunun tüm Türkiye'ye dalga dalga yayılmasını amaçlıyoruz. Zaten hükümetimizin bu anlamda çok güzel çalışmaları var. Bizlerde bu çalışmaların devamı olarak bugün buradayız. Bizler ayrı gayrı yok diyoruz. Çanakkale'den, Van'dan, Ardahan'dan Muş'a kadar ülkenin her tarafının bir olduğuna inanıyoruz. Ben Türk asıllı biriyim ama bugün burada Diba Başkanla beraberiz hiçbir farkımızın olmadığını gördüm ve aramızdaki tek fark onun Kürtçe bilmesidir. Bizler birbirimizi aşırı derece sevip sayıyoruz ve önemsiyoruz. İnşallah tüm Türkiye'de de bunun böyle olmasını istiyoruz" diye konuştu.

7 Bölgeden Gelen Kadınlar Bitlis’te Fidan Dikti

7 Bölgeden Gelen Kadınlar Bitlis’te Fidan Dikti

7 Bölgeden Gelen Kadınlar Bitlis’te Fidan Dikti

7 Bölgeden Gelen Kadınlar Bitlis’te Fidan Dikti

7 Bölgeden Gelen Kadınlar Bitlis’te Fidan Dikti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim