• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C

41 MP kameralı Nokia Lumia 1020 geliyor

Lumia 1020’ya sahip olmak isteyenler bugünden itibaren ön sipariş verebiliyor.
Piyasadaki rakip cihazlardan farklı olarak, Nokia'nın yenilikçi PureView teknolojisine sahip olan Nokia Lumia 1020, herhangi bir dijital kameradan alınabilecek en net görüntüyü üretiyor.
 
Lider donanım teknolojisi, Nokia Pro Camera adlı yeni bir uygulamayla bir araya gelerek herkesin profesyonel fotoğraflar çekebilmesine olanak tanıyor. Bu teknoloji ile kullanıcılar fotoğraf çekmeden önce ya da sonra görüntüde istedikleri alanı seçerek detaylarda farklı hikayeler yaratabiliyor. Ayrıca, ayarların final fotoğrafı ya da videoyu nasıl etkileyeceğini çekim anında gösteren bir arayüze sahip olan Nokia Pro Camera kullanıcılara daha keyifli bir görüntüleme tecrübesi sağlıyor.
 
ÇEKİN SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞIN
 
Dual capture (çift çekim) denen yeni bir özellik kullanan Nokia Lumia 1020, sınırsız düzenleme fırsatı tanıyan 4:3 oranında 38 megapiksel ve 16:9 oranında 34 megapiksel yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekiyor ve Windows Phone 8 işletim sistemi üzerinden sosyal ağlar ile paylaşımı kolay 5 megapiksel çözünürlüğe sahip fotoğraflar üretiyor.
 
Nokia Lumia 1020'nin 41 megapiksel, altı lensli lider ZEISS optik sensörü, düşük ışık koşullarında bile net fotoğraflar çekmeye olanak tanıyan optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip. Ayrıca Nokia'nın 140dB'ye kadar sesleri kaydedebilen, ses basınç seviyesi bilinen akıllı telefon mikrofonlarından altı kat daha yüksek olan Rich Recording teknolojisi sayesinde kullanıcılar gürültülü ortamlarda bile stereo sesli, net videolar çekebiliyor.
 
Nokia Lumia 1020 ile gelen Hipstamatic-Oggl PRO uygulaması daha profesyonel fotoğraflar çekmek isteyen kullanıcılar için ideal! Bu uygulama ile kullanıcılar, çektikleri kareleri istedikleri şekilde düzenleyebiliyor.
 
Kullanıcıların etraflarında neler olduğunu ve fotoğraf çekebilecekleri yeni yerleri keşfetmelerine yardımcı olmak için, LiveSight'taki en son gelişmeler yakında HERE Maps'te olacak. Nokia Lumia ayrıca reklamın ve aboneliğin olmadığı, ücretsiz Nokia Mix Radio servisiyle birlikte geliyor.
 
Nokia Lumia 1020'nin sarı, beyaz ve siyah renklerde satışa sunuluyor
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim