• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası
Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyeleri, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası sebebiyle Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı, ardından...

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyeleri, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası sebebiyle Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı, ardından basın açıklaması yaptı.

Üyeler adına basın açıklaması yapan Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasındaki Muhasebe Haftası'nı kutladıklarını dile getirdi. Meslekte emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten ve şehitleri de unutmayan Kıral, "Vefat eden meslektaşlarımıza Allah'dan rahmet geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Ancak uzun süredir ülkemizi yangın yerine çeviren terör belası nedeniyle, her gün şehit haberleri ile içimizin yandığı, yüreğimizin parçalandığı bu dönemde, kutlama etkinliklerimizi mütevazi bir şekilde, sadece kamusal ziyaretler ve basın açıklamamız ile tamamlamak istiyoruz. Buradan tüm meslektaşlarımız adına, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Vatan için, millet için, bizim için mücadele eden polis ve askerlerimize kolaylıklar diliyorum. Bu uğurda şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları aile ve sevdiklerine sabırlar, gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

"SORUNLARIMIZIN ARTIK ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUM"

Yaşadıkları sorunların çözülmesi için her vesileyle taleplerini ve çözümlerini dile getirdiklerini aktaran Kıral, "28 Ocak 2016 tarihinde Ankara'da Maliye Bakanımızı Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odalar Birliği (TÜRMOB) heyeti olarak ziyaret ettiğimizde, meslek camiamızın sorunlarını, taleplerimizi ve çözüm önerilerini, TÜRMOB Genel Başkanımız Nail Sanlı ile birlikte, Maliye Bakanımız Naci Ağbal'a sunduk. Bu ziyaret ile ilgili odamız ve TÜRMOB sitemizde basın bülteni olarak yayımlanmıştır. Haklı taleplerimizin bir an önce yerine getirilmesini, sürekli ertelenen ve ertelendikçe büyüyen sorunlarımızın artık çözülmesini istiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi yine söylüyoruz. Hiçbir talebimiz ve çözüm önerilerimiz, hiçbir kuruma ek yük getirmeyecek, aksine meslek mensuplarımızın çalışmalarını teşvik edecek, azmini arttıracak taleplerdir. Çözülmesini istediğimiz sorunlarımız ve taleplerimiz insani taleplerdir. Muhasebe ve denetim alanında çalışan meslektaşlarımızın yaşadıkları sorunların ortadan kaldırılacağı, kurum ve kuruluşlarımızın camiamızın sorunlarına daha da duyarlı olacağı bir yıl olması dileğiyle, meslektaşlarımızın Muhasebe Haftası'nı kutlarım. Tüm meslektaşlarımıza aileleriyle birlikte, sağlıklı, mutlu, huzurlu, kazançlı bir yıl diliyorum" ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından tören sona erdi.

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim