• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Yumruk yumruğa 3 düello

H.Split maçında, ‘Defansa yardım et’ diye Sezer’i azarlayan Toraman’la yaşanan gerginlik, önce sözlü tartışmaya sonra yumruk yumruğa kavgaya dönüştü.
Hajduk Split maçında İbrahim Toraman, “Defansa yardıma gelin!” diye Sezer’i azarlayınca, “Siz orta sahaya gelin!” karşılığını aldı. Gerginlik maç sonu restleşmeye dönüştü. Toraman, “Takım kaptanı olarak seni uyarıyorum. Dalga geçer gibi cevap veriyorsun” diye çıkıştı. Sezer, “Çok konuşuyorsun!” diye İbrahim Toraman’a horozlandı. Birbirinin üstüne yürüyen ikiliyi arkadaşları ayırdı. 
 
SESSİZLİĞİ FIRSAT BİLDİLER
 
Bu gergin atmosferde geçen yolculuğun ardından takım tesislere geldi. Teknik Direktör Slaven Bilic, herkesin tesislerde kalmasını istedi. Bu konuşmanın ardından herkes odasına çekildi. Ancak ortalıkta kimselerin kalmamasını fırsat bilen İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk odalarından çıkarak yeniden kavgaya tutuştu. Gürültü üzerine dışarıya çıkan diğer oyuncular ve teknik yönetim, ikinci kez kavgaya müdahale etti. Taraflar ayrıldı ve odalarına çekildiler.  
 
BİLİC İKİSİNİ DE KOVDU
 
Bilic olayı kapatmak için hiçbir şey olmamış gibi herkesi antrenmana çağırdı. Ancak saat 11.00’deki çalışma başlamadan yeni bir kavga daha çıktı. Yine Sezer Öztürk ile İbrahim Toraman tekme-yumruk birbirine girdi. İki oyuncu arkadaşları tarafından ayrıldıktan sonra Teknik Direktör Bilic, ikisini de idmandan kovdu. Durum hastanede babasını ziyarete giden Başkan Fikret Orman’a bildirildi. Orman da iki oyuncunun kadro dışı kalması talimatını verdi. Yaşananlar hakkında Önder Özen’e de bilgi verildi.
 
TORAMAN'IN VUKUATLARI
 
4 Temmuz 2008: İbrahim Toraman, Avusturya kampında İbrahim Üzülmez ile terlik yüzünden yumruk yumruğa kavga etti. İki oyuncu da kamptan kovuldu.
 
16 Şubat 2011: Toraman, ligin 21. haftasında Ankaragücü ile oynanan maçın devre arasında tekrar İbrahim Üzülmez ile kavga etti. Bu olay sonrasında İbrahim Üzülmez takımdan gönderildi.
 
10 Ekim 2011: İbrahim Toraman, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile sözlü münakaşaya girdi. Olay fazla büyütülmedi.
 
11 Ekim 2013: Hajduk Split maçı sonrasında Sezer Öztürk ile İbrahim Toraman birbirine girdi. İki oyuncu da kadro dışı bırakıldı.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim