• BIST 9942.91
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Vakıfbank Şampiyonlar Ligi’nde Beşte Beş Yapmak İçin Sahaya Çıkıyor

Vakıfbank Şampiyonlar Ligi’nde Beşte Beş Yapmak İçin Sahaya Çıkıyor
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 4'te 4 yapan VakıfBank, beşinci maçında Polonya temsilcisi Atom Trefl Sopot'u ağırlıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 4'te 4 yapan VakıfBank, beşinci maçında Polonya temsilcisi Atom Trefl Sopot'u ağırlıyor.

Türkiye'de ve Avrupa'da bu sezon oynadığı 16 maçtan da galip ayrılan VakıfBank, Şampiyonlar Ligi B Grubu beşinci maçında Atom Trefl Sopot ile 20 Ocak Çarşamba günü saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Grubunda şu ana kadar Igor Gorgonzola Novara ve Atom Trefl Sopot'u birer kez, Calcit Ljubljana'yı da iki kez mağlup eden VakıfBank, bu dört maçta rakiplerine sadece bir set kaybetti.

Atom Trefl Sopot maçı öncesi düşüncelerini dile getiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Verilen aranın ardından Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız için oldukça heyecanlıyız. Mücadele ettiğimiz her kulvarda sonuna kadar gitmek istiyoruz. Atom Trefl Sopot ile deplasmanda oynadığımız maç, beklediğimizden daha kolay geçmişti. Fakat rakibimiz oldukça güçlü ve onlara saygı duyuyoruz. Onlara karşı evimizdeki maçta daha dikkatli olmalıyız" dedi.

VakıfBank'ın başarılı orta oyuncusu Melis Gürkaynak ise "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız dört maçı da kazanmayı başardık. Play-off maçları başlamadan önce grupta iki maçımız daha var. Sopot kaliteli bir ekip. Kendi evlerinde baskı kurmayı başarmalarına rağmen rakibimizi Polonya'da mağlup etmeyi başarmıştık. Umarım rakibimize bir kez daha üstünlük kurabiliriz" şeklinde konuştu.

Hollandalı smaçör Anne Buijs de, "Atom Trefl Sopot, Şampiyonlar Ligi'nin en iyi takımlarından biri. Özellikle orta oyuncu pozisyonunda etkili ve uzun bir takım. Atom Trefl Sopot'un savunması da oldukça başarılı fakat deplasmandaki gibi servislerde etkili olursak kendi oyunlarını oynamalarına izin vermeyiz. Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşım olan kaptan Maret Balkestein-Grothues de Sopot kadrosunda yer alıyor. Onunla tekrar karşılaşmak keyifli olacak. Kaliteli bir maç olmasını diliyorum" diye konuştu.

VakıfBank ile Atom Trefl Sopot arasındaki mücadele 20 Ocak Çarşamba günü saat 19.00'da Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim