• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Uğur Okulları’na Üst Düzey Atama

Uğur Okulları’na Üst Düzey Atama
Yücel Yücel, Uğur Okulları'nın Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Uğur Okulları'nın Genel Müdürlüğü'ne Yücel Yücel atandı.

Yücel Yücel, Uğur Okulları'nın Genel Müdürlüğü görevine atandı. Yeni görevi kapsamında eğitim-öğretim, IT, yatırım ve operasyonlar, finans ve pazarlama olmak üzere 5 ayrı birime liderlik eden Yücel Yücel, 121 okul, yeni açılması hedeflenen 15 yeni kampüs ve toplamda 4307 kişinin görev aldığı kurumun sorumluluğunu üstlenecek. 2003 yılında İzmir'e, Uğur Dershanesi'nin ilk şubesinin açılmasının ardından İzmir Genel Koordinatörü olarak görev almaya başlayan Yücel, ekibiyle birlikte Uğur Dershanesi markasıyla başarılara imza attı. 2015 yılında ise Ege ve Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü görevine atandı.

"48 YILLIK BAŞARI GELENEĞİNİ TÜRKİYE'NİN BİRÇOK NOKTASINA TAŞIYACAĞIZ"

Uğur Okulları olarak 2016 yılında büyümeye devam edeceklerini söyleyen Yücel Yücel, "Türkiye'nin katma değeri yüksek eğitim yatırımları yapması gerektiğine inanıyoruz. Katma değerin yolu kaliteli eğitimden geçer. Biz Uğur Okulları ile kaliteli bir eğitim sunmak üzere yolumuza devam ediyoruz, 2016-2017 eğitim öğretim yılında anaokulundan liseye kadar 15 yeni kampüsle Türkiye'nin her yerinde faaliyet göstereceğiz. 48 yıllık başarı geleneğimizi, uluslararası vizyonumuzu açılacak kampüslerde de sürdüreceğiz. Dengeli ve istikrarlı büyüme hedefiyle eğitimde fırsat eşitliği yaratmak kurumumuzun asli görevi olacaktır. Bunu sağlamanın yolu hiç şüphesiz deneyimli ve vizyoner eğitim kadroları oluşturmaktır. Biz öğrencilerimiz kadar eğitim kadromuzun ve dolayısıyla velilerimizin ihtiyaçlarını gözeten, mutluluğunu hedefleyen bir kurumuz. Yeni yapılanma sürecimizde Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Fakültesi desteği ile eğitim kadromuzu güçlendirmeyi ve velilerimizle etkin iletişim kurmayı amaçlıyoruz. Her zaman olduğu gibi yeni dönemde de yenilikçi ve geleceğe değer katan adımlarla eğitim sektörünün öncü kurumlarından biri olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

1993 YILINDA BAŞLADI

Giresun Atatürk Lisesi'nden 1993 yılında mezun olan Yücel, liseden sonra İstanbul'a gelerek bir yıl Uğur Dershanesi'nde eğitim aldı ve İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü'nü kazandı. Üniversite son sınıfta Bakırköy Uğur Dershanesi'nde çalışmaya başlayan Yücel, 3 yıl süreyle Fizik öğretmenliği yaptı. Ardından Aksaray Şubesi'nde iki yıl Müdür Yardımcılığı görevini başarıyla üstlendi. 2003 yılında Uğur Okulları İzmir Genel Koordinatörü ve 2015 yılında Ege ve Akdeniz Bölge Koordinatörü olarak görev aldı. Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Bölümü'nde yüksek lisansını tamamlayan Yücel, eğitimci Sezen Yücel ile evli, 9 yaşındaki Yağız ve 2 yaşında Beliz'in babasıdır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim