• BIST 9836.42
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Türkiye'nin tepki gösterdiği Emine Bulut'un katilini 'kahraman' ilan etti! Soruşturma başlatıldı...

Türkiye'nin tepki gösterdiği Emine Bulut'un katilini 'kahraman' ilan etti! Soruşturma başlatıldı...
Türkiye'nin isyan ettiği Emine Bulut cinayetiyle ilgili Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen'den skandal bir söz geldi. Özen, katil eski eşi kahraman olarak nitelendirip, tebrik etti.

Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'u vahşice katleden eski eşi Fedai Baran için "kahraman" ifadesini kullandı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özen, "Aslan parçası, meydanda karıyı boğazlamış. Yüreğim buz gibi oldu. Biz bu kahraman kadar olamadık. Benim yetişkin kızım anasının genç sevgilisinin yanında hangi babanın buna ciğeri dayanır diyen yok. Gerçek katil Ömer Uğur Gençcan ve onu oraya atayan AKP'liler ve birgün mutlaka yargılanacaklar" dedi.

şçö.jpeg

YARGITAY DAİRE BAŞKANINI HEDEF ALDI

Özen' in katil diye nitelendirdiği Ömer Uğur Gençcan'ın ise boşanma davalarına bakan Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi Başkanı olduğu öğrenildi.

BU İLK DEĞİL

Skandal ifadeleriyle tanınan Muhammet Özen, daha önce bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada "Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum" şeklinde konuşmuş, Özen söz konusu açıklamaları nedeniyle 'tahrik ve suçluyu övme' suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmıştı.

İKİ YILA KADAR HAPİS CEZASI VERİLMELİ

Türk Ceza Kanunu'na göre işlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılıyor. Bu maddeyi hatırlatan Avukat Bedia Teymur, Muhammet Özen hakkında soruşturma açılması gerektiğini vurguladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Boşanmış Mağdur Babalar Derneği" adlı sosyal medya hesabında Emine Bulut'un eski eşince öldürülmesini öven Muhammet Özen hakkında, "suç işlemeye alenen tahrik" ve "suçu ve suçluyu övme" suçlarından soruşturma başlattı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim