• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 12 °C

Tura Turizm Başkanı: Rehberimizin bilinçli davranışı daha büyük bir kaybı önledi

Tura Turizm Başkanı: Rehberimizin bilinçli davranışı daha büyük bir kaybı önledi
Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner, Sultanahmet'teki patlamada etkilenen turist kafilesinin dört gündür burada olduğunu ve dün ziyaretlerinin...

Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner, Sultanahmet'teki patlamada etkilenen turist kafilesinin dört gündür burada olduğunu ve dün ziyaretlerinin sona ereceğini söyledi. Öner, "Sultanamet civarını ziyaret ediyorlardı. O arada elim olay oldu. Allah'tan rehberimizin çok bilinçli davranışı ile daha büyük bir kaybı önlemiş oldu." dedi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy ve Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner, Sultanahmet'teki canlı bomba saldırısında yaralı kurtulan Alman turistleri tedavi gördükleri Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında çıkışta basına konuşan TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Seyahat özgürlüklerini ortadan kaldırın bu eylemler sadece Türkiye'ye yapılmış bir eylem değil bütün ülkelerin birleşmesi lazım." dedi.

Bu saldırıların global tehdit oluşturduğunu dile getiren Ulusoy, "Fransa'ya yapılmış, Almanya'ya yapılmış, İngiltere'ye yapılmış bir hadisedir. İnsanlığa yapılmış bir hadisedir. Onun için bu tür saldırıları lanetliyoruz, kınıyoruz. Türkiye güçlü bir ülkedir. Yabancı misafirlerimizi bekliyoruz. İçerideki hastalarımızın durumu hakkında bilgi aldık. Şükür olsun 3-4 tanesinin durumu çok iyi. İnanıyorum ki düzelirler. Tekrar ediyorum uluslararası seyahat özgürlüğünü ortadan kaldıran her eylem bütün ülkelere yapılmış bir eylemdir. Daha dikkatli olmamız lazım." diye konuştu

Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner de "Dört gündür buralardı. Olayın olduğu gün son günleri idi. Sultanamet civarını ziyaret ediyorlardı. O arada elim olay oldu. Allah'tan rehberimizin çok bilinçli davranışı ile daha büyük bir kaybı önlemiş oldu. Hepimizin başı sağalsun."

Başaran Ulusoy ve Erkunt Öner açıklamanın ardından hastaneden ayrıldı.

Tura Turizm Başkanı: Rehberimizin bilinçli davranışı daha büyük bir kaybı önledi

Tura Turizm Başkanı: Rehberimizin bilinçli davranışı daha büyük bir kaybı önledi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim