• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 13 °C

Peygamber bulamayan millet ümmet öldürüyor

Peygamber bulamayan millet ümmet öldürüyor
7 Temmuzdan bu yana 132 küçük çoçuk şehit edildi. Aralarında henüz 3 aylık olan bebekler var.

İsrail'in 7 Temmuz'da başlattığı saldırılardan bu yana çok can kaybı yaşandı.Saldırının 16.günün de can kaybı 650'yi geçti.Saldırının direk hedefi her ne kadar sivil halkın olmadığı savunulsa da ölenlerin çok büyük bir kısmı sivil halk. İsrail'in attığı bombalardan ölen çocukların sayısı 132'ye ulaştı.
Şehit olan çocukların en küçüğü ise daha 3 aylık. İsrail askerlerle değil de savunmasız çocuklarla savaşıyor.

Sivil halkın yönlendirildiği ‘güvenli bölge’ özellikle bombardımana tutuluyor.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, “İsrail halkının güvenliğini sağlayana kadar Hamas’ı vurmaya devam edeceğiz” dedi.

Netanyahu konuşmasında ateşkes yapacaklarına dair herhangi bir açıklamada bulunmazken Gazze’ye düzenlenen saldırılar konusunda Hamas’ı suçladı. Netanyahu, “Gazze’de yaşayan halk , acımasız Hamas rejiminin kurbanıdır” dedi.

Öldürülenlerin Filistin vatandaşları olmasına rağmen Netanyahu’nun hala İsrail halkının güvenliğinden bahsetmesi tepkiyle karşılandı.
Bu zülum karşısında inançlarını kaybetmeyen Filistin halkı bu hadis-i Şerif’te Yahudilerin yaşayacağı azabı gününe inançlarını devam ettiriyorlar.

İşte Yahudi halkının korktuğu o Hadis-i Şerif:

Hadis-i Şerif’te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25).

Bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim’de; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239).

İnsan Hakları Al Mezan Merkezi tarafından kaydedilen isim, yaş, ve cinsiyeti aşağıda ki tablo da yer alıyor.

gazadeaths2-001.png

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim