• BIST 10918.51
  • Altın 5741.091
  • Dolar 42.4582
  • Euro 49.4558
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -3 °C
  • İzmir 10 °C

Özel'den Bahçeli'ye: “Kıymetli buluyorum”

Özel'den Bahçeli'ye: “Kıymetli buluyorum”
CHP Lideri Özgür Özel, "Bahçeli'nin ve MHP'nin genel başkan yardımcılarının belli bir süredir sağduyuya davet eden ve gerçekten olması gerekeni hatırlatan açıklamaları vardı. Dünkü açıklamayı da kıymetli buluyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Türkiye’nin ağırlaşan, belediyeler başta olmak üzere pek alana yayılan ve yoğunlaşan hukuki davalardan süratle kurtulması, sonuçta adaletin eksiksiz tecellisi sağlanmalı" mesajıyla ilgili konuştu. Özel, "Bahçeli'nin ve MHP'nin genel başkan yardımcılarının belli bir süredir sağduyuya davet eden ve gerçekten olması gerekeni hatırlatan açıklamaları vardı. Dünkü açıklamayı da son derece kıymetli buluyoruz. Biz ne yargılanmaktan, ne soruşturulmaktan ne de müfettişten kaçıyoruz" dedi. Ne atın izi ne itin izi belli. Felaket bir durumdayız. Devlet Bey'in çağrısı kıymetlidir. Adli tatilin bitmesiyle iddianame verilmeli, yargılama safhasına geçilmeli. Perişan ettiler hukuk sistemini.

"DEVLET BEY ZULME SUSMAMA KARARI VERMİŞ"

Bu sürecin ne AK Parti'ye ne MHP'ye yararı var. Devlet Bey zulme susmama kararı vermiş. Devlet Bey'in açıklamalarından bu süreçlerin tamamında bizi haklı buldu diye bir şey çıkarmıyorum. AK Parti'de son derece önemli isimler birbirine girmişler ve şunu ifşa ediyorlar, gruplar çatışıyor diyorlar. Çıksın Adalet Bakanı 'Türkiye'de yargı bağımsızdır' desin. AK Parti'nin iki kanadından birden baskı telefonu gidiyorsa nasıl yargı bağımsızmış.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim