• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Orduspor, Potada Kazanmak İstiyor

Orduspor, Potada Kazanmak İstiyor
Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, Hatay Büyükşehir Belediye'ye karşı önemli bir maça çıkacaklarını, bu maçı kazanarak...

Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, Hatay Büyükşehir Belediye'ye karşı önemli bir maça çıkacaklarını, bu maçı kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor, geçtiğimiz hafta uzatmalarda kaybedilen Adana ASKİ maçının üzüntüsü yaşanıyor. Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Hatay Büyükşehir Belediye maçında mutlak galibiyet hedefleyen Orduspor, maçı kazanarak ligde kalma ümidini devam ettirmek istiyor. Karşılaşmanın hazırlıkları ve takımdaki son durum hakkında bilgiler veren Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, lige tutunma noktasında Hatay maçından mutlak galibiyet almak istediklerini dile getirdi.

ASKİ MAÇI MORAL BOZDU

Kendi sahalarında kaybettikleri Adana ASKİ maçının takım üzerinde olumsuz etki bıraktığını ifade eden Deringöl, "Hafta sonu kendi evimizde kaybettiğimiz Adana ASKİ maçı bizi gerçekten çok üzdü. Takımda ben de dahil olmak üzere moraller bozuk. Artık telafisi zor olan maçlar oynuyoruz. Adana ASKİ'ye karşı da 15 sayı geriden gelip kaybetmek bize ağır geldi. Bu maç iki maçlık bir maçtı. Yendiğimiz takdirde galibiyet sayımız 5'e çıkacaktı ve ligde kalmamız için 3 galibiyete ihtiyacımız olacaktı. Bu durum gerçekten bizim için kötü bir sonuç oldu" şeklinde konuştu.

"GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ"

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Hatay Büyükşehir Belediye maçını da değerlendiren Deringöl, "Hatay Büyükşehir Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Eksik oyuncumuz yok. Hatay çok iyi bir takım, çok iyi mücadele ediyor. Biz oraya yenilmeye değil, mutlak galibiyet için gideceğiz. Orada alacağımız galibiyetle derin bir nefes almak istiyoruz" diye konuştu.

Orduspor, Potada Kazanmak İstiyor

Orduspor, Potada Kazanmak İstiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim