• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Niğde'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Niğde'de yolun karşısına geçmek isterken aynı okuldaki ehliyetsiz bir öğrencinin kullandığı otomobilin altında kalan 3 kız öğrenciden biri hayatını kaybetti, 2'si yaralandı.

Kaza, Niğde -Bor karayolu Beton Köprü mevkiinde meydana geldi. Niğde Fen Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri Kübra Nur Özkan (17), Reyhan Nur İşeri (17) ve Gökçe Güler (17) karnelerini aldıktan sonra bağ evine geçmek istedi. Beton köprü mevkinde okul servisinden indikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen öğrencilere aynı okulun 11-B sınıfında okuyan K.A. (17) yönetimindeki 51 EU 139 plakalı otomobil çarptı. Çarpanın etkisiyle öğrencilerden Reyhan Nur İşer'i olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar Kübra Nur Özkan ve Gökçe Güler, kaza yerinden geçen Niğde Belediyesi temizlik ekipleri ekiplerinin de yardımıyla özel bir araçla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Kübra Nur Özkan'ın durumu ciddiyetini korurken diğer yaralının Gökçe Güler'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ehliyetsiz olarak otomobil kullandığı belirlenen K.A. ve babası jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

VALİ BARUT HASTANEYE GELEREK ÖĞRENCİLERİN DURUMUNU SORDU

Öte yandan kazanın duyulmasının ardından Niğde Valisi Alim Barut, Vali Yardımcısı Polat Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, sınıf arkadaşları, aileleri hastaneye akın etti. Yakınları ve sınıf arkadaşları acil servis önünde sinir krizleri geçirdi.

Niğde Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ünal Katman, yaralıların durumları hakkında şu bilgileri verdi: "Sabah saatlerinde Bor yolunda meydana gelen trafik kazasında üç kazazede hastanemize intikal etti. Üç kazazededen bir tanesi kaza esnasında muhtemelen çarpmanın etkisiyle kafa travması ve boyun kırığı neticesinde hayatını kaybetmiş diğer iki yaralıdan bir tanesinin dalağında yırtık ve bacağında bir kırık mevcut ameliyata alındı. Diğer yaralımızın ise sağlık durumu iyi herhangi şu anlık her hangi bir hayati tehlikelisi söz konusu değil.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim