• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 13 °C

Myp Lideri: “Halkların Soyulmadığı Daha Adil Bir Çağ Açmak Zorundayız”

Myp Lideri: “Halkların Soyulmadığı Daha Adil Bir Çağ Açmak Zorundayız”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Hayat şartları zengini daha zengin yaparken yoksulluğu daha da ağır hale getirmektedir. Bu...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Hayat şartları zengini daha zengin yaparken yoksulluğu daha da ağır hale getirmektedir. Bu şartlar altında sürdürülebilir bir sosyal yaşamın düzenlenmesi mümkün değildir" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Hayat şartları zengini daha zengin yaparken yoksulluğu daha da ağır hale getirmektedir. Bu şartlar altında sürdürülebilir bir sosyal yaşamın düzenlenmesi mümkün değildir. Bu durum insanlığın ve toplumun kin, nefret ve suça eğilimini artırmaktadır. Bir an önce mantıkta bir devrim yaparak adil bir yaşam için ideal bir yönetime kavuşmak gerekiyor" dedi.

"SİYASET GEÇİM VE ZENGİNLEŞME ARACI OLMAKTAN KURTULMALIDIR"

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fakirliğin en büyük sebebi toplanan vergilerin doğru kullanılmaması ve siyasi kadroların genel olarak işsiz güçsüz insanlar tarafından işgal edilerek buralar da rant arayışının olmasıdır. Bu durum değişmeli ve halkı özel hayatında ekonomik doygunluğa ulaşmış idealist insanların amatör mantıkla yönetmeleri gerekmektedir. Böylece toplanan vergiler doğru kanallara doğru insanlar tarafından politize edilmeden aktarılarak ilave gelir kalemleri oluşturulup bu gelirler halk arasında adil bir şekilde paylaştırılmalıdır."

"SİYASİ FİGÜRLER DEĞİŞMEK ZORUNDA"

"Türkiye de model bir eşit dağılım kurabilmek için siyasilerin tasfiyesi gerekmektedir" diyen Yılmaz, "Bu siyasilerle bu tür ideallere ulaşmak mümkün değildir. Halkımız daha iyi bir yaşam için siyasi tercihlerini yeniden gözden geçirmek zorundadır" ifadesini kullandı.

Myp Lideri: “Halkların Soyulmadığı Daha Adil Bir Çağ Açmak Zorundayız”

Myp Lideri: “Halkların Soyulmadığı Daha Adil Bir Çağ Açmak Zorundayız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim