CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın "o karşımızda oturursa meclisi çalıştırmayız" sözlerine, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan yanıt verdi. Varank, Başarır'ın açıklamalarını hedef alarak, "Beni susturabilmek için içerisinde zeka kırıntısı bulunan tezler ve antitezler üretmen lazım" dedi. Varank, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Başarır'ın tutumunu eleştirerek, "Hoplasan da, zıplasan da, patlasan da, garip garip hareketler yapsan da sen beni susturamazsın" ifadelerini kullandı. Eski bakan ayrıca, Başarır'ın kullandığı dili de hedef alarak, "Kelime hazinesi yeterli olmadığı için üç cümlede bir geri zekalı ifadesini kullanan bir insandan da hakaret dersi alacak değilim" şeklinde konuştu.
Mustafa Varank: “Hoplasan da zıplasan da”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın "O; karşımızda oturursa meclisi çalıştırmayız" sözlerine, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan yanıt verdi.
Etiketler: varank, mustafa varank, akp, chp, mersin, cumhuriyet halk partisi, başarır, ali mahir başarır, ak parti
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
LPG tankerine korsan baskını: 9 kişi kaçırıldı'CGAS Saturn' LNG tankerine saldıran korsanlar, 9 mürettebatı kaçırdı.
Beşiktaş Denizcilik’ten Rusya kararı: Operasyonlar durdu!Beşiktaş Denizcilik, M/T Mersin'deki patlamaların ardından Rusya operasyonlarını durdurduğunu açıkladı.
Kalkan’da lüks teknede yangın: Kül olduSahil Güvenlik ekipleri, kalkan açıklarında alev alan lüks tekneye kısa sürede ulaştı; Kaptan son anda kurtarıldı.
MIDVOLGA-2, uzman ekiplerin incelemesini bekliyorGürcistan’a seyrederken saldırıya uğrayan MIDVOLGA-2 tankeri, Sinop açıklarında uzman ekiplerin incelemesini bekliyor.
Göcek Village Port Marina ve Göcek Exclusive Port Marina’nın yeni sahibi Koç Holding oldu!Koç Holding iştiraklerinden Tek-Art Marina, Göcek Village Port Marina ve Göcek Exclusive Port Marina ile alanda bulunan otellerin satış işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Yıldız Holding A.Ş. ve Sağlam İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş.'ye 78,85'er milyon dolar olmak üzere toplam 157,7 milyon dolar ödeme gerçekleştirildi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim






































