• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Modern Çizgileriyle Enza Home TV Ünitesi Modelleri

Modern Çizgileriyle Enza Home TV Ünitesi Modelleri
Salonunuza veya oturma odanıza ayrıcalıklı bir tarz katacak şık ve kullanışlı TV üniteleri Enza Home'dan geliyor. Kaliteyi estetik tasarımlarla bütünleştirmeyi başaran Enza Home TV üniteleri ile evinize yeni bir ambiyans kazandırabilirsiniz.

TV Keyfini Enza Home ile Yaşayın

Televizyonların konumlandığı köşeler evde ilginin en çok yoğunlaştığı alanlardan biri olarak öne çıkıyor. Enza Home, bu ilgiye benzersiz bir tasarım anlayışı ile karşılık veriyor. Markanın TV üniteleri standart modellerden öte, işlevselliği ve görsel inceliği dikkat çekici tasarımlarda buluşturuyor. Konseptini seçkin stiller üzerine tanımlayan modeller, önceliğini kullanıcının göz zevkinden yana kullanırken, kalite, dayanıklılık ve kullanışlılık kriterlerini de en üst seviyede tutmayı başarıyor.

Enza Home'un hazırladığı Bolero, Born, Crystal, Elena, Elizabeth, Idea, Infinity, Lina, Luce, Mistral, Orlando, Orleon, Palma, Piero, Polka, Rain, Santiago, Self, Visage, Zen, Zumm koleksiyonlarında sunulan TV üniteleri, aynı koleksiyon içerisinde yer aldığı yemek odası takımlarının şık bir tamamlayıcısı olarak da göz dolduruyor. Her biri kendi bağımsız karakterini yansıtan televizyon üniteleri, farklı beğenilere seslenebiliyor. Modern tasarımın tüm inceliklerinin sergilendiği üniteler mekanın havasına etkileyici bir dokunuş bırakıyor.

Sadece Bir TV Ünitesi Değil, Bir Zarafet Stili

Enza Home koleksiyonlarında yerini alıp, parçası olduğu koleksiyonun ismiyle anılan TV ünitesi modelleri, teknik detay, görsellik ve tasarım stili ile birbirinden ayrılıyor. Örneğin Polka TV Ünitesi, modern çizgisi ile mekana beyazın sadeliği ve ahşabın doğal sıcaklığını taşıyor. Çok amaçlı rafları ve multimedya bölmesi olan model, ek modüllerle her odaya uyumlu ünite oluşturabilme olanağının yanı sıra, geniş depolama alanlarıyla kullanışlı bir seçenek sunuyor.

İşlevselliği modern çizgilerle harmanlayan Lina TV Ünitesi ise naturel ceviz ve bej renklerinin hoş uyumunu gözler önüne seriyor. Oldukça kullanışlı modülerliğe sahip olan model, altın rengi kulpları, kademeli geometrik formu ve çekmecelerinde özel yavaşlatıcı ray sistemiyle dikkat çekiyor. Mobilya tercihini açık renklerden yana kullananlar içinse Orleon TV Ünitesi ideal bir model olarak öne çıkıyor. Beyazın şıklığını ak meşe ve parlak krem ile sunan yansıtan ürün, çizilmeye dayanıklı ve kolay temizlenebilen çevre dostu akrilik malzemeler ile hazırlanıyor.

Enza Home Tasarım Anlayışına Yön Veriyor

İster ürün koleksiyonu ile birlikte, ister ayrı olarak sahip olabileceğiniz TV Üniteleri sayesinde, mekanlarınıza renk ve ayrıcalıklı bir estetik katabilirsiniz. Yataş Grup bünyesinde seçkin mobilya tasarımlarına imza atan Enza Home'un size en yakın mağazasına uğrayarak tercih ettiğiniz modeli uygun koşul ve avantajlarla satın alabilirsiniz. Yurtiçi veya dışında 162 mağazasıyla hizmet veren Enza Home'u ziyaret ederek, yaklaşık 2000 ürün çeşidinden oluşan zengin koleksiyonlarıyla evinizi yenileyebilirsiniz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim