• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

'Milletin malına el koyarak Türkiye'yi yönetmek mümkün değil'

'Milletin malına el koyarak Türkiye'yi yönetmek mümkün değil'
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Boydak Grubu yöneticilerinin gözaltına alınmasına ve Zaman Gazetesi'nin bugün kamuoyuna...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Boydak Grubu yöneticilerinin gözaltına alınmasına ve Zaman Gazetesi'nin bugün kamuoyuna duyurduğu kayyım kaygısına tepki gösterdi. Çayır, "Türkiye hoş olmayan bir yere doğru gidiyor, ne yazık ki hukuktan bahsetmek mümkün değil, gazetelere el koyarak, milletin malına, mülkiyetine el koyarak ve insanların teşebbüs hürriyetini yok sayarak Türkiye'yi yönetmek mümkün değil." dedi.

BBP'li Çayır, Kayseri'de Boydak Holding yöneticilerine yönelik yapılan operasyon ve Zaman Gazetesi'nin okuyucularıyla paylaştığı kayyım söylentileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'de hukukun çivisinin çıktığını ifade eden Çayır, "Türkiye'de ne yazık ki hukuktan bahsetmek mümkün değil. Mülkiyet hakkından, bireyin dokunulmazlığından bahsetmek mümkün değil. Şu anda Türkiye'de hukukun çivisinin çıktığına inanıyorum. Yapılanlarının hiçbirinin izahı yok. Akın İpek'in kanalları kapatıldı ne oldu? İnsanlar mağdur edildi." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarını sağduyulu davranmaya davet eden Çayır şunları kaydetti: "Ben iktidarı, Sayın Cumhurbaşkanı'nın sağduyusuna sesleniyorum; eğer geleceği farklı kılmak istiyorsan, yağcıların yağdanlıklarına, sahtekarların aynasına, ülkeyi gütmeye çalışanların aynasına bakmasın. Yarın zora düştüğünde yanında yer alacağına inandığı insanların aynasına baksın, onların sözlerine kulak assın. Aksi takdirde varacağı yer uçurumdur. Türkiye hoş olmayan bir yere doğru gidiyor, gazetelere el koyarak, milletin malına, mülkiyetine el koyarak ve insanların teşebbüs hürriyetini yok sayarak Türkiye'yi yönetmek mümkün değil."

Cihan

'Milletin malına el koyarak Türkiye'yi yönetmek mümkün değil'

'Milletin malına el koyarak Türkiye'yi yönetmek mümkün değil'

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim