• BIST 11340.1
  • Altın 6168.741
  • Dolar 42.7534
  • Euro 50.4491
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 13 °C

Merve Boluğur terkedildi

Merve Boluğur'un işadamı Burak Mursaloğlu tarafından terk edildiği ortaya çıktı. Ayrıldıklarını saklayan Boluğur'un barışmak için ümitli olduğu söyleniyor.

 

‘Kuzey Güney’ dizisinde ‘Zeynep’ karakterini canlandıran Merve Boluğur’un aşk yaşadığı Burak Mursaloğlu’yla ilişkisinin iki ay önce bittiği öğrenildi. Ayrıldıklarını saklayan Boluğur’un, ilişkilerine nokta koyan Mursaloğlu’yla barışmak için ümitli olduğu söylendi. Oyuncunun ayrılık iddialarını kabul etmeyip, araya yakın arkadaşlarını sokarak ilişkilerini kurtarmak için büyük çaba harcadığı konuşuluyor.
 
Dalkılıç ile nispet yaptı
 
Evlilik planları yaptığı sırada terk edilen Boluğur, sevgilisine barışmak için attığı tüm mesajlara red cevabı alıyor. Her yaz Mursaloğlu’nun memleketi Hatay’da tatil yapan Boluğur, geçen günlerde Bodrum’da Murat Dalkılıç’la objektiflere takılmıştı. Murat Dalkılıç’la yakınlaşan oyuncunun, eski sevgiliye nispet yaptığı iddia edildi. Mursaloğlu’nun ise çıkan haberler ve fotoğraflar sonrasında yakın çevresine, “Bu ilişki artık çok uzadı, sıkıldım. Kafamda tamamen bitirdim. Bundan sonra önüme bakacağım. Yeni planlar yapıyorum” dediği öğrenildi.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim