• BIST 9762.12
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Medyum Süleyman Hoca Sosyal Medyada Beğeni Rekorları Kırıyor

Medyum Süleyman Hoca Sosyal Medyada Beğeni Rekorları Kırıyor
Medyum Süleyman Hoca sosyal medyada en çok takip edilen medyum olmayı başardı.

Türkiye’nin en çok aranan ve takip edilen medyum hocası olan Süleyman Hoca, Türkiye'de 79 milyonluk nüfusun, 2.7 milyonu aşk ve muhabbet bağlama istekleri için internete bağlıyor. Medyumluk alanında yaptığı işler ile kendinden iyi yönde söz ettirmeyi başaran medyum. Sosyal medya ve arama ağlarında hakkında olumsuz şikâyet olmayan tek medyum diyebiliriz. Aşk ve muhabbet alanında ayrılanları birleştirmek için dualar ve tılsımlar hazırlayan Medyum Süleyman Hoca, Aşk büyüsü yapmadan sevdiğini bağlamak isteyenlerin derdine derman oluyor. Süleyman Hoca neler yapıyor? Aile hayatını olumsuz yönde etkileyen evli çiftlerin arasına ikinci bir kişilerin girmesine mâni olmaya yönelik işlemler yapıyor.

Hoca efendi yaptığı bu çalışmaların aldatan eşlerin evine eşine ve çocuklarına bağlı olmasına yönelik yapıldığını söylüyor. Eş veya sevgiliniz sizi aldattığını düşünüyorsanız bunun için ayırma büyüsü yaptırmadan bu durumdan kurtulabilirsiniz. Süleyman Hoca Efendi büyü yapmadan tamamen dualı vefk ve tılsım kullanarak aldatan eşi yuvasına halk arasında papaz büyüsü olarak bilinen ama normalde Canbar büyüsü olarak bilinen aşk muhabbet tılsımı ile size ömürlük bağlıyor.

Papaz Büyüsü Yaptırmak Günahmış Papaz büyüsü yapmak ve yaptırmak günah diyen Süleyman Hoca büyü yapmadan muradınıza erişmeniz mümkün yer gök dua üzerinedir. Papaz büyüsü diye halk arasında bilinen birçok işlem asılsızdır. Papazın yapacağı bir işlem olarak bilinmesin bu adı büyünün isminden aldığını söyleyen Hoca Efendi aslında günah olmayacak muhabbet ile alakalı bağlanma ve birlik kurmak bir araya gelmek gibi muradı olan kimseler için özel vefk ve dualar hazırlanabilir bunlar Papaz büyüsü yaptırmaktan daha iyidir. Medyum Süleyman Hoca Havas ve Ledünni ilmiyle sizlerin derdine derman olmaya devam ediyor.

Kaynak: www.medyumsuleymanhoca.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim