• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Marmaris’te anlamlı hizmet

Marmaris’te anlamlı hizmet
AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı ve Marmaris İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa bir hizmete başladı.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı ve Marmaris İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa bir hizmete başladı. Bu hizmet kapsamında, tam kapanma sürecinde kırsal mahallelerde aşı randevusu olan veya randevusuz ilk doz aşısını olacak vatandaşları ücretsiz olarak Marmaris Devlet Hastanesine taşınacak.

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilat Başkanı Anıl Berk " Aşı hakkı olan vatandaşlarımızın kapanma döneminde daha rahat bu haklarından yararlanması için böyle bir çalışmaya öncülük ettik. İlçe sağlık müdürlüğümüzün de desteği ile kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın aşıları için sağlıklı bir taşıma sistemi geliştirdik" şeklinde açıklama yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ise "Yapılan planlama kapsamında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri AK Parti olarak, Taşlıca, Söğüt, Bozburun, Selimiye, Turgut ve Orhaniye mahallelerimizden aşı randevusu alan ya da randevusuz ilk doz aşı vurulacak vatandaşlarımızı ücretsiz olarak Marmaris'e getirip götüreceğiz. Aşısını olan vatandaşlarımızı da evlerine ulaştıracağız. Diğer günlerde de aynı organizasyonu diğer mahallelerimiz için İlçe Sağlık Müdürlüğümüz yapacak. Tam kapanma sürecinde hizmetimiz aralıksız devam edecek" dedi.

Proje kapsamında düzenlenecek servis yeri ve tarihleri; 5 Mayıs Çarşamba: Turgut Mahallesi ,6 Mayıs Perşembe: Selimiye Mahallesi, 7 Mayıs Cuma: Bozburun, Bayır, Osmaniye Mahalleleri, 8 Mayıs Cumartesi: Orhaniye, Hisarönü Mahalleleri ,10 Mayıs Pazartesi: Söğüt, Taşlıca Mahalleleri, 11 Mayıs Salı: Turunç, Karacasöğüt ve Çamlı Mahalleleri olacak şekilde düzenlendi.

İlk taşıma sistemi Turgut Mahallesinden yapıldı. Kovid-19 aşısı için gelen vatandaşlar " Allah razı olsun nasıl aşıya geleceğimizi düşünüyorduk hem devletimiz hem de doktorlarımıza duacıyız" dediler.

Aşı ile ilgili taşıma sorunu olan vatandaşlar mahalle muhtarları aracılığı ile servislere kayıt olabileceği öğrenildi.

Marmaris’te anlamlı hizmet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim