• BIST 10123.66
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C

Markalar İçin SEO Planlaması

Markalar İçin SEO Planlaması
Günümüzde tüketicilerin %80-90'ı bir ürünü almadan önce internet üzerinden yorumları okumaktadır.

Günümüzde tüketicilerin %80-90'ı bir ürünü almadan önce internet üzerinden yorumları okumaktadır. Bu rakam dikkate alındığında, markaların internetteki görünürlüğünün artırılmasının önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. SEO; Arama Motoru Optimizasyonu'na ilişkin düzenlemeler markanızın sektördeki pozisyonunu güçlendirmesini mümkün kılan en önemli araçlardan biridir.

SEO Nedir? Neden Önemlidir?

SEO; Türkçe kullanımı ile Arama Motoru Optimizasyonu, web sitenizin arama motorlarında en üst sıralarda çıkabilmesini sağlayan düzenlemelerdir. Bunu sağlamak için Google, Yahoo, Yandex, Bing gibi arama motorlarının çalışma prensipleri izlenerek, arama motorlarının verileri neye göre indekslendiği incelenir. Elde edilen bu bilgiler çerçevesinde web sitenizin içerikleri, görselleri, linkleri, reklam metinleri oluşturulur. Anahtar kelimeler, linkler, başlıklarda yapılacak düzenlemeler ile web sitenizin tamamen organik olarak arama sonuçlarında çıkmasını sağlanır. Bunların hepsi Arama Motoru Optimizasyonu yani SEO'ya ilişkin çalışmalardır. SEO düzenlemeleri uzun süreden bu yana firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir. SEO, bir pazarlama stratejisinden çok; bir marka çalışmasıdır.

Markalar Neden SEO Çalışması Yapmalıdır?

Her marka, sektöründeki rekabet ortamında varlığını korumak ve kendini güncel tutmak için SEO çalışması yapmalıdır. Uzun süreden bu yana etkinliğini koruyan ve öngörülebilir gelecekte de etkinliğini koruyacak olan SEO stratejisi web sitenizin en üst sıralarda çıkmasını ve siteye organik bir trafik akışının gerçekleşmesini sağlar. SEO düzenlemeleri, geleneksel reklamcılık ve diğer online pazarlama araçlarına kıyasla daha az maliyetlidir. Markanızın daha iyi tanıtımı için diğer reklam araçlarına yatırım yapıyor olsanız bile, bunlara paralel olarak web siteniz için bir SEO çalışması yaptırılmasına da her zaman ihtiyaç vardır. İstatistikler gösteriyor ki, günümüzde tüketicilerin % 80 ilâ % 90’ı bir ürünü satın almadan önce internet üzerinden ürüne ilişkin yorumları incelemektedir. Bu rakamın yakın bir gelecekte daha da artması beklenmektedir. Böyle bir piyasa ortamında markanızın sektöründe en iyi şekilde konumlanması, rakipleriniz arasından kolaylıkla sıyrılmanız ve tüketicilerin sizi kolaylıkla bulabilmesi önem taşımaktadır.

Neden SEO Hocası ile Çalışmalısınız?

SEO düzenlemelerinin alanında uzman profesyoneller tarafından yapılması en etkin ve hızlı sonuçları almayı mümkün kılar. Başta Google olmak üzere indeksleme stratejilerini sürekli olarak güncelleyen arama motorlarının bu güncellemelerinin SEO düzenlemelerine hızlı bir şekilde yansıtılması gerekir. Bu bakımdan, markalar tarafından gelişmeleri ve yenilikleri sürekli takip edecek alanında uzman SEO firmasının tercih edilmesi önemlidir. Tecrübesi ve alanında uzmanlığı ile öne çıkan firmalardan biri olan SEO Hocası, markanıza en uygun SEO stratejisinin belirlenmesini sağlayarak, sitenize organik trafik akışının hızlı ve etkin şekilde gerçekleşmesini mümkün kılar. Arama Motoru Optimizasyonu, asla işlevini kaybetmeyecek bir marka çalışması sürecidir. Online pazarlama alanında rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen her marka bunu en doğru ve en güncel şekilde uygulamalıdır. SEO Hocası, sektördeki pozisyonunuzu güçlendirmenizi ve internetteki varlığınızı görünür kılmanızı sağlar. Siz de, www.seohocasi.com tarafından uygun fiyat avantajlarıyla sunulan SEO planlamalarından yararlanabilirsiniz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim