• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Kartepe’de anne çocuk mutluluğu

Kartepe’de anne çocuk mutluluğu
Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü'nün her ay gerçekleştirdiği anne-çocuk Saati etkinliği, bu ay Ataşehir Mahallesinde bulunan Ali Kuşçu Bilgi Evi'nde gerçekleştirildi.

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü'nün her ay gerçekleştirdiği anne-çocuk Saati etkinliği, bu ay Ataşehir Mahallesinde bulunan Ali Kuşçu Bilgi Evi'nde gerçekleştirildi.

Son yıllarda yapılan araştırmalar sonucunda, ebeveynlerin çocuklarıyla eğlenceli aktivitelerde bulunmaya özen gösterdiği neticesini ortaya çıkardı. Bu durum çalışan ebeveynlerin, geçmiş yıllara kıyasla çocukları ile daha fazla zaman geçirme çabası içerisinde olduklarını gösteriyor. Bunun bilincinde olan Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, ebeveynlere işten geri kalan zamanlarında çocukları ile kaliteli zaman geçirmeleri için her türlü fırsat sunuyor.

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü'nün her ay gerçekleştirdiği anne-çocuk Saati etkinliği, bu ay Ataşehir Mahallesinde bulunan Ali Kuşçu Bilgi Evi'nde gerçekleştirildi. Cam kavanozda jel mum etkinliğinde, anneler ve çocukları evlerine süs eşyaları hazırladı.

Her anne babanın en büyük amacının çocuklarını mutlu etmek olduğunu ifade eden anneler, "Bizler çocuklarımıza çok sayıda hediyeler alarak, çocuklarımızın keyif alacaklarını düşündüğümüz oyun merkezlerine onları sürüklercesine taşıyarak ve çocuğunun her isteğini yerine getirmeye çalışarak ayrı kaldığımız zamanı kapatmaya çalışmaktayız. Ancak çocuklara yapılacak her türlü kişisel ve ilişkisel yatırım, her koşulda onlara alınan değerli hediyelerden ve oyuncaklardan kat kat daha kıymetlidir. Bu bağlamda, bizler mahallelerimizde hizmet veren bilgi evlerinde gerçekleştirilen "Anne-Çocuk Saati" etkinliği sayesinde, çocuklarımızla kaliteli zaman geçirme fırsatı yakaladık. Bu hizmeti ayağımıza kadar getiren ve çocuklarımız hakkında bilinçlenmemizi sağlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Her ay farklı bilgi evinde farklı aktivitelerle "Anne Çocuk Saati" yapılmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim