• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Karaman’da STK’lar, ABD’nin yaptırımlarını protesto etti

Karaman’da STK’lar, ABD’nin yaptırımlarını protesto etti
ABD'nin Türkiye'ye karşı başlattığı ekonomik yaptırımlar, Karaman'da STK ve Milli İrade Platformu üyelerince protesto edildi.

ABD'nin Türkiye'ye karşı başlattığı ekonomik yaptırımlar, Karaman'da STK ve Milli İrade Platformu üyelerince protesto edildi.

Cumhuriyet Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen basın açıklamasına AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ile STK ve Milli İrade Platformu üyeleri katıldı.

STK ve Milli İrade Platformu üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Memur-Sen İl Başkanı Yunus Özdemir, "Dün Osmanlı'yı, ecdadımızı kapitülasyonlarla köşeye sıkıştırmaya çalışanlar bugün bizi dolarla, altınla, üç beş kuruş dünyalıkla korkutmaya ve kandırmaya çalışıyorlar. Hayır. Onlar bizi yeterince tanımıyorlar. Onlar bizi kendileriyle karıştırıyorlar. Dünya onlar için üç beş dolardan ibaret olabilir ama biz bir davanın eriyiz, biz aziz bir vatanın, mukaddes bir inancın neferiyiz. Bizi ekmekle korkutamazsınız, bizi dolar kurlarıyla korkutamazsınız, biz ne vatanımızı, ne davamızı ne de inancımızı satarız. 15 Temmuz'da tankların karşısında canını ortaya koyanlar, üç beş dolar için davalarından vazgeçmezler. 15 Temmuz gecesi fırınlara, bankamatiklere koşanlar, bugün avuçlarını ovuşturarak bankalara, döviz bürolarına hücum ediyor olabilirler. Bu ucuz insanların işidir, bu ucuz insanların korkusudur. Yarın bu aziz vatan, bu insanları utançla yad edecektir. Ve bu ekonomik savaşta yaygara koparanlar, Amerika'nın değirmenine su taşıyanlar acaba yarın bu aziz vatanın yüzüne, torunlarının yüzüne nasıl bakacaklar. Hayır! Biz buradayız, yenilmedik ve yenilmeyeceğiz. Çünkü zafer inananlarındır. Milletimiz her zaman olduğu gibi devletimizin yanında durarak oyunları bozma iradesine sahiptir. Türkiye'nin gücü ve dayanıklılığı yerindedir. Saldırılar birlik ve beraberliğimiz karşısında etkisiz kalacaktır. Rehavete düşmeden ve karamsarlığa kapılmadan işimizin başında olmalı ve üretime devam etmeliyiz. Karaman Milli İrade Platformu ve Karaman STK Platformu olarak ülkemize açılan bu ekonomik savaşa karşı kararlılıkla, devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim