• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara -4 °C
  • İzmir 3 °C

İstiklal Caddesi'nde patlama: Ölü ve yaralılar var

İstiklal Caddesi'nde patlama: Ölü ve yaralılar var
İstanbul Taksim'de İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Cadde, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlamada 6 kişinin öldüğünü açıkladı. Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yok.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

whatsapp-image-2022-11-13-at-17.02.51.jpeg

Patlamanın sesi çevreden duyulurken, caddede yürüyen vatandaşların kaçıştığı görüldü.

İstiklal Caddesi polis tarafından giriş ve çıkışlara kapatıldı. Patlama sırasında caddede bulunanlar bölgeden tahliye ediliyor.

whatsapp-image-2022-11-13-at-17.02.58.jpeg

Caddedeki pek çok işyerinin camları kırıldı. Patlamanın etkisiyle şoke olan vatandaşlar çevredeki dükkanlara sığındı.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.” dedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı patlamayla ilgili soruşturma başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise İstanbul'a gidiyor.

whatsapp-image-2022-11-13-at-17.09.02.jpeg

AYRINTILAR GELİYOR...

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim