• BIST 10108.5
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C

İstanbul Davetiye

İstanbul Davetiye
Türkiye’nin Online Davetiye Servisinden Düğün Davetiyeleri kampanyası hızlı bir şekilde devam ediyor.

Davetiye sektöründeki öncü olan firmadan yılın en önemli ve tercih edilen modelleri kampanyalı fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Ürün iade garantisini koşulsuz olarak sunan firmada her yıl binlerce Davetiye Modelleri yenilenerek vitrindeki yerini almaktadır. Müşterileri için ürünlerini tek tek seçerek yetersiz olan davetiyeleri bir kenara ayırıp sorun yaşatmayacak modeller ile yola çıkmaktadır. Bu açıdan bakıldığında hem uygun fiyatları hemde özel modelleri ile yıllardır müşterilerine en iyiyi sunmanın gayreti içinde olan firma son yıllarda adından sık sık söz ettirmektedir.

Davetiye Servisi güvencesinde alacağınız ürünler koşulsuz memnuniyet garantisi sunmakta ve her yıl yenilenen binlerce davetiye modeli  görücüye çıkmaktadır. Ürün satışını web sitesinde çok kolay bir hale getiren firmada davetiyeler bir tıkla kapınıza kadar geliyor.

 

Ürünü teslim alana kadar hiçbir ücret ödemediğiniz firmada bir çok avantajı değerlendirebilirsiniz örneğin baskı ücretinin alınmaması ya da kargo için ücret talep edilmemesi gibi önemli ayrıntılara yer veren firmanın Düğün Davetiyeleri satış sitesi www davetiyeservisi com dan yapacağınız alışverişler güvence altına alınmıştır.

İstanbul Davetiye Firması olan bu firmada bir çok çiftin işaret ettiği ve memnun kaldığı firmadan ürün sipariş ettiğinizde müşteri temsilcileri davetiyenizin ön çalışmasını hazırlayarak mail yolu ile ulaştırmakta ve baskı öncesinde onay almakta bu nedenle gönderilen ürünlerde herhangi bir kötü sürpriz ile karşılaşmadan gönül rahatlığı ile davetiyelerinizi yaptırmış olacaksınız.

Son yıllarda düğün öncesi hazırlıklarda seçim yapmanın zorlaştığı ve çiftlerin bütçelerine ve zevklerine uygun olan ürünü tercih etmek için onlarca arama yaptıkları görülmektedir. Firma tüm bunları göz önünde bulundurarak her yıl onlaca farklı katalog ve binlerce yeni davetiye modeli ile müşterilerine hizmet vermektedir. Tüm bu ayrıntılar göz önünde bulundurulduğunda internetten alışveriş yaparken çok çeşitli seçenek tercihi ile özel bir hizmet sunan firmada her şey dikkate alınmış.

Firmanın yeni dönem kampanyalarını resmi internet sitesinden takip edebilir ve sizde avantajlardan istifade edebilirsiniz. Tüm detaylar ve merak ettikleriniz için firmanın 0212 447 30 30 numaralı telefon hattı sayesinde detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim