• BIST 10565.74
  • Altın 5578.826
  • Dolar 42.2978
  • Euro 49.1687
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 13 °C

Hayatım, ‘Film’ olursa: Serenay Sarıkaya!

Hayatım, ‘Film’ olursa: Serenay Sarıkaya!
Kibariye ve Zerrin Özer'in ardından Deniz Seki de hayatının film yapılması durumunda Serenay Sarıkaya tarafından canlandırılmak istendiğini söyledi. Geçen ay hayatını kaybeden şarkıcı Güllü de aynı istekte bulunmuştu.

Şarkıcı Deniz Seki, hayat hikâyesinin film değil tiyatro oyunu olarak sahnelenmesini istediğini söyledi. Katıldığı bir programda konuşan Seki, “Hayatım film değil, tiyatro oyunu olsun. Beni, Serenay Sarıkaya canlandırsın” ifadelerini kullandı. Hürriyet yazarı Savaş Özbey, daha önce Güllü, Kibariye ve Zerrin Özer'in de aynı istekte bulunduğunu belirterek konuyu köşesine taşıdı. Özbey şunları yazdı: "Eğer hayatı film olursa kendisini Serenay Sarıkaya’nın canlandırmasını isteyenler kervanına Deniz Seki de katıldı. Böylece Güllü, Kibariye, Zerrin Özer’den sonra “Arayanlar arasında dördüncü sıra”ya yerleşti". "Serenay hem yetenekli hem de güzel kadın. Elbette ki herkes kendisini onun oynamasını ister. O kadar ki Kibariye’ye Serenay Sarıkaya yerine, “Daha önce Bergen’i canlandıran Farah Zeynep Abdullah olur mu” diye sorulduğunda “O kim?” diyecek kadar".

"Demek ki iyi oyuncu, hoş kadın falan bunlar Farah’ta tamam ama iş kendisini oynamaya gelince, “Azıcık pahalı olsun ama kırmızı olsun” diye Serenay’a kayıyorlar. Eğriye eğri, doğruya doğru: Beni de Kıvanç ya da Brad’den aşağısı kurtarmaz mesela. Peki önünde kuyruk oluşan Serenay’ın bu konudaki planları ne? Sorulduğunda çoğunlukla tatlı tatlı geçiştiriyor. Zaten hepsini nasıl oynasın? Ayrıca oynamakla bitmez ki: Birini oynasan geride başka ne hikâyeler var öyle". Şarkıcı Kibariye geçen hafta “Hayatım film olursa beni Serenay Sarıkaya oynasın” dedi.

Balkondan düşerek hayatını kaybeden arabesk müziğin sevilen ismi Güllü’nün aylar önce verdiği röportajda, “Hayatım film olsa beni Serenay Sarıkaya oynasın” sözleri yeniden gündeme geldi. Bu yılın başlarında hayatının film olması için 2 teklif aldığını açıklayan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, 'Beni Serenay Sarıkaya'nın oynamasını isterim' demişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim