• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Hakan Sönmez, kuyruk acısını YALAN HABERLE dindirmeye çalışıyor

Hakan Sönmez, kuyruk acısını YALAN HABERLE dindirmeye çalışıyor
31 Mart Yerel seçimlerinde Ankara'yı büyük bir farkla kazanan ve 6 aylık dönemde başarılı icraatlarıyla göz dolduran Mansur Yavaş ve ekibine karşı yalan haberler, besleme basını marifetiyle kamuoyuna servis edilmeye devam ediyor.

31 Mart Yerel seçimlerinde Ankara Büyükeşhir Belediye Başkanlığı'nı büyük bir farkla kazanan ve 6 aylık dönemde başarılı icraatlarıyla göz dolduran Mansur Yavaş ve ekibine karşı yalan haberler, besleme basını marifetiyle kamuoyuna servis edilmeye devam ediyor.

Hakan Sönmez'in Genel Yayın Yönetmenliğini üslendiği CafeSiyaset.Com isimli internet sitesi, "Ankara Karıştı" manşetiyle verdiği haberde, "Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan, Başdanışman Servet Avcı'yı dövdü" başlığıyla, yalan bir habere imza attı. 

SiyasetCafe imzasıyla yayımlanan haberde, Özel kalem Müdürü Yüksel Arslan'ın adamlarıyla Başdanışman Servet Avcı'ya saldırdığı ifade edilirken, Avcı'nın adamlarının karşılık vermesi üzerine yumruklar havada uçuştuğu belirtildi.

Ancak haberi yapan SiyasetCafe editörlerinin kavga olduğunu iddia ettiği saatlerde, Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan'ın iki gündür İstanbul'da olduğunu, Servet Avcı'nın ise makamında bulunduğunu gözardı etmeleri, sipariş haber olduğunu ortaya çıkardı.

HAKAN SÖNMEZ'İN KUYRUK ACISI

İstanbul Haber Ajansı muhabirlerinin edindiği bilgiye göre, SiyasetCafe.Com Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Hakan Sönmez'in, Servet Avcı'ya karşı bir husumeti olduğu ve kuyruk acısı yaşadığı kaydedildi.

Bir dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapan Servet Avcı'nın, SiyasetCafe Genel Yayın Yönetmenliği yapan Hakan Sönmez'in ülkücü camia içerisinde piyasayı dolandırdığı ve ülkücü camiadan dışlandığı ve bunun sebebi olarak Servet Avcı'yı gösterdiği ifade edildi.

Yalan haberin yayınlanmasından sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başdanışman Servet Avcı; "31 Mart’ta ucuz yöntemlerle mağlubiyeti engelleyemeyenler, bu defa da yalan haberlerle acizliğe devam ediyorlar. Hiç bir sahtekâr kardeşliğimizi bozamaz, hiç bir yalancı yürüyüşümüzü durduramaz" dedi.

ankara_b.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim