• BIST 10045.74
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

GFB'den çok sert açıklama

GFB'den çok sert açıklama
Genç Fenerbahçeliler grubu, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimini hedef alan sert bir açıklama yayımladı.

Fenerbahçe tribünlerinin önemli grupları arasında yer alan Genç Fenerbahçeliler, "Fenerbahçe Tribünlerinde Dikta Rejimi Sürüyor!" başlığıyla yayınladığı mesajda, şu ifadeleri kullandı: "Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçemiz’in bu hafta oynayacağı Çaykur Rizespor maçına Okul Açık tribün biletlerinin henüz satışa çıkmamasını şaşkınlıkla takip ediyoruz. Daha önce bu faşist uygulamanın ilk denemesini voleybol maçlarında uygulayan Aziz Yıldırım yönetimi şimdi de binlerce Fenerbahçe taraftarını, kibrine ve egosuna yenik düşerek tribünlerden uzaklaştırabileceğini düşünüyor. 

Çıktığı her televizyon programında demokrasi dersi vermeye çalışan ve adalet timsali kesilen Aziz Yıldırım, Fenerbahçe tribünlerini kontrolü altına almak için defalarca kez yaptığı gibi yine hukuk dışı yollara başvuruyor. Fenerbahçe’yi siyasi dinamiklerin bir öznesi haline getiren bu zat demokrasi kavramından nasibini almadığını ve sarf ettiği sözlerin sadece masaldan ibaret olduğunu bir kez daha tüm kamuoyuna göstermiş bulunmaktadır. Sezon başında parasıyla kombinelerini almak isteyen binlerce taraftarı sadece kendisi gibi düşünmediği için stadyum önünden çeviren Aziz Yıldırım, şimdi de parasıyla bilet almak isteyen taraftarların önüne set çekmektedir. 

Kamuoyu önünde defalarca bedava bileti bitirdiğini iddia eden Aziz Yıldırım binlerce bedava bilet dağıttığı, binlerce kombine dağıttığı, bedava otobüs verdiği emniyet tutanaklarında da yer almaktadır ve camiamız tarafından da bilinmektedir ve halen de aynı şekilde devam etmektedir. Bu hastalıklı zihniyetin Fenerbahçe’ye verdiği zararlar artık maddi ve manevi olarak ölçülemez boyutlara yükselmiştir. Türk spor kamuoyunun ve büyük Fenerbahçe taraftarlarının artık gerçeği görme ve hukuk içinde her türlü tepkisini gösterme vakti gelmiştir. 

Bugün Fenerbahçe tribünlerine uygulanan baskı politikası Aziz Yıldırım yönetiminin iddia ettiği gibi tek bir grubu değil Okul Açık ve Maraton tribününde geçtiğimiz yıllarda mevcut olan birçok grubu hedef almaktadır. Stadyumdaki tüm taraftar gruplarımızın bu baskıcı ve faşist yönetim anlayışına karşı düşüncesi ortaktır. Ancak tekrar belirtmek isteriz ki asla duruşumuzdan ve Fenerbahçelilik değerlerinden vazgeçmeyeceğiz. Gücümüz yettiği sürece Fenerbahçe'mizi her branşta ve her ortamda desteklemeyi inşaallah sürdüreceğiz. Buna engel olmaya bir değil bin Aziz Yıldırım’ın dahi gücü yetmeyecek. 
Yıkmaya gücünüz, yıkıldığımızı görmeye ömrünüz yetmez !"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim