• BIST 9542.15
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Gaziantep, Çılgın Türk Erbakan Malkoç’u Ağırladı

Gaziantep, Çılgın Türk Erbakan Malkoç’u Ağırladı
Dünya'da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma ödülünün sahibi Erbakan Malkoç, girişimcilik ve başarı hikayesiyle Gaziantep'i kendisine...

Dünya'da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma ödülünün sahibi Erbakan Malkoç, girişimcilik ve başarı hikayesiyle Gaziantep'i kendisine hayran bıraktı.

"Hayatına dokunulan her genç, bu ülkeyi aydınlatacak bir ışıktır" solganıyla, Türkiye'nin her köşesindeki üniversite öğrencileri ve genç iş insanlarıyla bir araya gelen Erbakan Malkoç, yoğun konferans programına Gaziantep'te devam etti. Ak Parti İl Başkanlığının özel davetiyle 26 Şubat Cuma günü Gaziantep'e gelen Erbakan Malkoç, Ardahan'dan ABD'ye uzanan başarı hikayesini hem üniversite öğrencileriyle hem de genç iş insanlarıyla paylaştı. 20 yılı aşkın süredir kişiye özel otomobil dönüşümü yaparak tüm dünyanın takip ve taklit ettiği bir isim haline gelen Erbakan Malkoç, Ak Parti Şahinbey Gençlik Kollarının Düzenledigi "Başarıya Giden Yol" başlığıyla lanse ettiği konferansta Dizayn Vip Group Başkanı Erbakan Malkoç, başarılı olmak isteyen her insanın, her engeli aşabileceğini kendi hayatından örneklerle anlattı. Malkoç, "10 yaşında tamirhane çıraklığıyla başladığım kariyer yolculuğumda, bugün dünyada otomobil tasarımında teknolojiyi en iyi kullanan firma ödülleriyle taçlandırılıyorum. Krallardan iş insanlarına, şarkıcılardan oyunculara kadar herkesin araçlarında Malkoçimzası bulunuyor. Ama bugünlere gelmem hiç kolay olmadı. Ayakkabım yoktu ama benim hayallerim ve hep daha iyiyi yapabileceğime olan inancım vardı. Meraklı ve ışıl ışıl gözlerle beni izliyor, dinliyorsunuz. Lütfen kendinize güvenin! Bir hedef belirleyin ve hiçbir zaman hayallerinizden vazgeçmeyin. İyi diye bir şey yoktur, hep daha iyisi vardır. Siz de her zaman en iyisini yapmaya odaklanın. Ne kadar bilgili, donanımlı olsanız da çok çalışmadan başarı elde edemezsiniz. Çok çalışın arkadaşlar!" En önemlisi de düşüncelerinizi sınırlamayın, bir kartal gibi kanatlarınızı geniş açın" diyerek öğrencilere altın değerinde öğütler verdi.

"VATANI OLMAYAN DÜNYAYA SIĞAMAZ"

Şahinbey Gençlik Kolları tarafından "Başarıya Giden Yol" başlığı altında düzenlenen konferansta Erbakan Malkoç, genç iş insanlarıyla bir araya geldi. Ülkemize değer katan en önemli iş insanlarının başında gelen Erbakan Malkoç, "Sizlerin karşısına ülkesini her şeyin üzerinde tutan ve yaşadığımız topraklara değer katan bir iş adamı olarak çıkmak bana ayrı bir gurur veriyor. Çok içselleştirdiğim bir söz vardır: "Vatanı olmayan, dünyaya sığamaz." Çalışmak, üretmek ve en önemlisi yaşadığımız bu güzel vatanı daha da üst seviyelere çıkartmak zorundayız. Her zaman bu bilinçle hareket ederek 1992 yılında 20 metrekare gibi küçücük bir alanda araç dönüşümü için kurduğum Dizayn Vip, bugün 20 yılı aşan tecrübesi, 10 bin metrekarelik fabrikası ve 100'ün üzerinde profesyonel kadromuzla sektörünün öncüsü bir dünya markası konumunda. Yapmış olduğumuz tasarımlar sayesinde bugün Amerika'dan ve Avrupa'dan en saygın ödüllerle taçlandırılıyoruz. Tasarımda ve teknolojide sınırları zorlayan, üst segment ve premium marka araç sahiplerine yönelik çalışmalarımızla başta ABD, Fransa, İtalya, Almanya olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihracat yaparak ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyoruz. Yüzde 100 Türk firması olarak bu başarıları ülkemize kazandırmak çok büyük gururdur" diyerek konuşmasını tamamladı.

Gaziantep, Çılgın Türk Erbakan Malkoç’u Ağırladı

Gaziantep, Çılgın Türk Erbakan Malkoç’u Ağırladı

Gaziantep, Çılgın Türk Erbakan Malkoç’u Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim