• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Fenerbahçe yönetiminden Rus halkına teşekkür

Fenerbahçe yönetiminden Rus halkına teşekkür
UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanşı için Rusya'da bulunan Fenerbahçe'de yönetim önce yazılı bir açıklama ile Rus halkına ve emniyet mensuplarına teşekkür...

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanşı için Rusya'da bulunan Fenerbahçe'de yönetim önce yazılı bir açıklama ile Rus halkına ve emniyet mensuplarına teşekkür etti. Ardından ise Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Uslu, düzenliği bir basın toplantısıyla gösterilen sıcak ilgi ve alakadan dolayı Rus yetkililere ve halka teşekkür etti.

Yarınki müsabakanın oynanacağı Lokomotiv Stadı'nda Teknik Direktör Vitor Pereira ve oyuncu Simon Kjaer'in ardından basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu şu açıklamalarda bulundu:

"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak kriz döneminde ilk defa gelmiyoruz buraya. Daha önce basketbol takımımız da gelmişti. Basketbol takımımız da çok güzel ağırlandı. Biz hava alanında indiğimizden beri, özellikle içişleri bakanlığına ve yollarda bize el sallayan Rus halkına özellikle teşekkür etmek istiyoruz. Çok sıcak bir karşılama yapıldı. Biz de Lokomotiv takımını Türkiye'de aynı şekilde karşıladığımızı umuyorum. Gelen varsa aranızda bilir, biz de aynı şekilde ağırladık."

Türkiye ile Rusya arasındaki uçak düşürmeden doğan siyasi krizin sporu etkilememesi gerektiğini belirten Uslu, "Biz spor yapıyoruz. Spor, insanların barış içerisinde, birlikteliğini artıracak bir şeydir. Tabii ki sahanın içinde rekabet olacak. İstanbul'da yendik, burada da yarın maçımız var. Gerek rakibimiz gerekse de biz UEFA'da ilerlemek istiyoruz. Mümkünse finale kadar yükselmek istiyoruz. Biz onları elemek istiyoruz, onlar da bizi elemek istiyor. Bu vesileyle geldik." diye konuştu.

Türkiye ile Rusya'nın eskiden beri iyi dost olduklarını da hatırlatan Mahmut Uslu, "İnşallah iki devlet arasında olan bu şeyler kısa zaman içerisinde hallolur. Eskiden beri Ruslarla her zaman dost olduk. Siyasetle ilgimiz yok bizim. Biz spor kulübüyüz. Böyle bir vesileyle teşekkür etmek istedik. Biz 105 yıllık bir kulübüz. İnşallah iki devletin de problemleri çözülür. Milletler arasında zaten bir yakınlaşma olduğunu düşünüyorum. İstanbul'daki gibi centilmen bir karşılaşma olmasını diliyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Cihan

Fenerbahçe yönetiminden Rus halkına teşekkür

Fenerbahçe yönetiminden Rus halkına teşekkür

Fenerbahçe yönetiminden Rus halkına teşekkür

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim