• BIST 9939.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Fenerbahçe Kayseri'de 3 puan arayacak

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda mağlup ederek tekrar 3 puanla tanışmak istiyor.
Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda mağlup ederek, tekrar 3 puanla tanışmak istiyor.
 
Milli maçlardan dolayı verilen aradan önce ligde sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalarak 5 maçlık galibiyet serisini sonlandıran sarı-lacivertliler, Kayseri deplasmanında kazanarak liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor.
 
İlk 7 haftada aldığı 5 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 16 puanla haftaya lider giren sarı-lacivertlilerin bileği 6 maçtır bükülmüyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Torku Konyaspor'a 3-2 yenildikten sonra 6 maçını da kaybetmeyen Fenerbahçe, deplasmanda ise bu sezon oynadığı 3 maçın 2'sini kazandı.
 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.
 
Fenerbahçe'de 4 eksik
 
Fenerbahçe'de, Kayseri deplasmanında dört önemli oyuncu  sakatlıklarından dolayı takımlarını yalnız bırakacak.
 
Ligin 6. haftasında Gençlerbirliği deplasmanında sakatlanan Raul Meireles ile Bruno Alves, Trabzonspor maçında olduğu gibi bu hafta da takımlarındaki yerlerini alamayacak. Sağ arka alt adalesindeki zarda kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Mehmet Topal ile dünkü antrenmanı sakatlanarak yarıda bırakan Gökhan Gönül'ün de Kayseri deplasmanında forma giymesi beklenmiyor.
 
Gökhan Gönül'ün yokluğunda teknik direktör Ersun Yanal'ın sağ bekte sezon başında da görev verdiği Mehmet Topuz'u oynatması bekleniyor. Alves'in yokluğunda geçen hafta stoperde oynattığı Bekir İrtegün-Egemen Korkmaz ikilisini koruyacak olan Yanal, orta sahada yaşanan sakatlıklar nedeniyle Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Cristian, Holmen, Salih Uçan isimlerinden 3'üne tercih edecek.
 
Fenerbahçe'de sarı kart ceza sınırında bulunan Alper Potuk, yarınki maçta da kart görmesi durumunda gelecek hafta Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim