• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Erdoğan AK Parti'nin Samsun adaylarını açıkladı

Erdoğan AK Parti'nin Samsun adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin Samsun adaylarını açıkladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Samsun Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı"n da konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Samsun il ve ilçe adaylarını tanıttı.  AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Demir oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur ittifakı ile kurduğumuz gönül birliğini hep birlikte zafere taşıyacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: 

"Kişisel hesaplarını şehrinin, partisinin, ülkesinin üzerinde tutan kişi bilin ki davasının değil enaniyetinin emrindedir."

"Bu yıl 19 Mayıs'ı farklı kutlayacağız. Kesintisiz bir kutlama programı planlıyoruz."

"Ahlat'ta bir makam yapıyoruz. Orada geceleyeceğiz, oradan yola çıkıp Malazgirt'e gideceğiz."

"Samsun'u millet bahçesiyle, millit kütüphanesiyle 100. yıla uygun projelerle donatacağız."

"Bundan bir asır önce Samsun'da başlayan yolculuk asla bitmeyecek mücadelenin sembolüdür. Samsun'a ikinci devlet üniversitesini kazandırdık."

"Bundan bir asır önce Samsun'da başlayan yolculuk asla bitmeyecek mücadelenin sembolüdür. Samsun'a ikinci devlet üniversitesini kazandırdık."

"Samsunlu çiftçilerimize toplamda 2 katrilyon lira tutarında tarımsal destek verdik. Samsun'da işveren ve sigortalılarımıza 1 katrilyon lira destek sağladık."

"Türkiye ne zaman yükselişe geçmişse, ne zaman kendine büyük hedefler belirleyip oraya doğru yürümeye başlamışsa önüne hep tuzaklar döşenmiştir. Kimileri bilerek, kimileri bilmeyerek, içimizdeki gafillerden bazıları da bu oyunda figüranlık yapmıştır."

"Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Çünkü AK Parti, belediyelerdeki hizmetleriyle rüştünü ispatlamış bir kadro tarafından kurulmuş ve yönetilmiştir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da eski stadyumun yerine yapılacak millet bahçesine, 1989'daki kazada ölen Samsunsporlu futbolcular için anıt dikileceğini açıkladı.

SALONA GİRİŞTE KALABALIĞA HİTAP ETTİ

Salona girişte toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnanıyorum ki Samsun 31 Mart’ta yeni bir destan yazacak. Büyükşehirde yazacak, ilçelerde yazacak. 31 Mart akşamı bir demokrasi mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyeceğiz ve yola böyle devam edeceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bizi bölemeyecekler. Bizi birbirimizden ayıramayacaklar. Çünkü biz birbirimizi Allah için seviyoruz. Biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Gücümüzü de bu birlik ve beraberliğimizden alıyoruz. Belediyecilik bir gönül işidir gönül. Bu seçimlerin sloganı Gönül Belediyeciliği. Bunu bizden iyi yapan var mı? Yok. Hizmeti bizden iyi yapan var mı? Yok. Bunu da Samsunlu kardeşim çok iyi biliyor. Salonda yapacağımız konuşmayla Türkiye'ye, dünyaya mesajlarımızı vereceğiz. Allah yar yardımcınız olsun diyorum, hepinizi sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim