• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Elazığspor - Altınordu Maçının Ardından

Elazığspor - Altınordu Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 24. haftasında Vartaş Elazığspor, sahasında Altınordu'yu 3-2 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 24. haftasında Vartaş Elazığspor, sahasında Altınordu'yu 3-2 mağlup etti. Maçının ardından her iki takımın teknik direktörü basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Güzel bir maç olduğunu dile getiren Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, "İlk maçımız olmasına ve bunca sorunlara rağmen bu takım özveriyle oynadı. Arkadaşlar karakterlerini ortaya koydu. Tabii ki istemediğimiz son dakika golleri de geldi. Her işi ciddiye almak zorundayız. 90 dakika maçın başlama düdüğünden son düdüğe kadar işimiz en iyi şekilde yapmak zorundayız" dedi.

Bütün Elazığ halkından destek beklediklerini aktaran Temizkanoğlu, "Valimiz, belediyemiz, iş adamları ve herkes ne olursa olsun bu takıma sahip çıksın. Kulüp çok zorlu bir süreçten geçti. Biz sadece 2,5 gündür buradayız. Eğer 2,5 gün içerisinde bu arkadaşlarımızı motive edip bu maça hazırlayabiliyorsak ileride çok daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Ama herkes, her birey ve basında dahil takıma sahip çıkma zorundayız" diye konuştu.

Bu işin içerisinden geldiğini ve kimin nasıl oynayacağını görebildiğini vurgulayan Temizkanoğlu, "İlk idmanda da bu aynı şekildeydi. Gözlemlerimiz iyi çıktı. Özellikle Silvere'nin ve Segbefia'nın performansı inanılmazdı ve üst düzey oynadılar. Ortadaki Binya ile Troare müthiş mücadele etti. Ama tabii ki eksiğimiz var. Arkadaşlar bana inandılar. Ben onlara baştan buyana aynı şeyi söylüyorum. Fiziksel açıdan çok fazla bir şey veremedik. 2,5 günde zaten veremiyoruz. Ama onlara sürekli inandığımı söyledim. Bu ekibin gerçekten çok kaliteli olduklarına inanıyorum. Onlarda sağ olsun bize sahip çıkmaya başladılar. İlk günden itibaren inanılmaz karşıladılar. Onun karşılığında da bu mücadeleyi ortaya koydular" şeklinde ifade etti.

Futbol'un rehaveti kaldırmadığını da vurgulayan Temizkanoğlu, "Ne olursa olsun işinizi ciddi yapmak zorundasınız. 3-0'da olsa ne olursa olsun işimizi 3-0 olarak bitirmek zorundaydık. Ama tabi ki bireysel hatalarda her zaman oyun içerisinde vardır ve bunda sonrada olacaktır. Önemli olan o bireysel hataları en aza indirmektir. Bundan sonra neler yapabileceğimizi artık göreceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

ALTINORDU CEPHESİ

Maçın ilk yarısının kendileri açısından çok kötü geçtiğini ve hiçbir şey yapamadıklarını ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Elazığspor'un hücum gücü olarak yüksek bir takım olduğunu ve golü bulunca avantajlı duruma geldikleri ifade etti.

Yaptıkları pas hatalarının birçok pozisyon vermelerine neden olduğunu da aktaran Eroğlu, "Bize yakışmayan bir oyundu. Maçın ikinci yarısında 2-0 olmasına rağmen maça ortak olmamıza imkan olduğunu sporcularımıza söyledik. Nitekim bir 10 dakika tek kale oynarken kaçırdığımız goller var. Bir atakta yine bir gol yedik ve 3-0 oldu. Tabii deplasmanda bu skorun altından kalkmak kolay değil. Buna rağmen maçı hiç bırakmadık. Sürekli onların ceza sahasına girişler yapmayı denedik ama bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Ta ki uzatma dakikalarında golü bulduk. Belki golü erken bulabilseydik oyuna ortak olma şansımız vardı. Kaybettik üzgünüz. Rakibimizi tebrik ediyorum. Hakemlere de teşekkür ediyorum. İyi bir maç yönettiler. Bundan sonra da Elazığ takıma başarılar dilerim" dedi.

Geçen seneki oyun ritmini bu sezon tutturamadıklarının altını çizen Eroğlu, "Bizim bu sene bir türlü o ritmimizi tutturamadık. Tabii ki kadromuz geç bir kadro. Rakiplerimiz biraz daha bize bu anlamda oynama alanı bırakmamaya çalışıyorlar. Elazığ takımında ki yabancı oyuncular olarak belki ligde yok böyle oyuncular. Değerli yabancı oyunları var. Kolay değil geç oyuncularla da oynamak. Biz bugün kaybettik belki ama yine geçen sene aşağı yukarı oynayan 11 kişinin 8 kişisi oynuyordu. Hedefimiz bir seri yakalamak. Ama lig çok enteresan bir türlü o ritmimizi tutturamadık. Gerçekten rakiplerde zor. Ama hala ilk 6 umudumuz devam ediyor. Hemen hazırlıklarımıza başlayıp içeride oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Elazığspor - Altınordu Maçının Ardından

Elazığspor - Altınordu Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim