• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Deringöl: "Üst Tura Çıktık, Rakibimizi Bekliyoruz"

Deringöl: "Üst Tura Çıktık, Rakibimizi Bekliyoruz"
FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu son maçında Udominate Basket takımını konuk eden ve rakibini 87-68 mağlup eden Orduspor bir üst tura çıkma başarısı...

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu son maçında Udominate Basket takımını konuk eden ve rakibini 87-68 mağlup eden Orduspor bir üst tura çıkma başarısı gösterdi.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda son maçlar oynandı. B Grubunun son maçında İsveç'in Udominate Basket takımını sahasında konuk eden Orduspor, maçın başından sonuna önde götürdüğü karşılaşmayı 87-68 kazandı. Orduspor bu sonuçla tarihinde ilk kez Avrupa kupasında bir üst tura çıktı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, kazandıkları için çok mutlu olduklarını ve bu mutlu havanın lige de yansıyacağını söyledi.

DERİNGÖL: "BUGÜN 6 KİŞİ İLE OYNADIK"

Hasta oyuncularının maça çıktığını ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade eden Deringöl, "Bugün takımda 2 oyuncumuz hastaydı. Sabah iki oyuncumuzu Venderslo ve Ferda'yı hastaneye götürdük ve serum takıldı. Vanderslo hasta hasta oynadı, kendisine teşekkür ediyorum. Genç oyuncularımızı saymazsak biz bugün 6 kişi ile oynadık. Hepsinin yüreğine sağlık, zor geçecek bir maçı lehimize çevirdik ve kazandık. Aslında kolay kazanmış gibi görünsek de zor kazandık. Neden zorlandık, bizden daha uzunlardı ve ortalama hep birbirlerine yakın oyunculardı. Birçok rakibimize karşı oynadığımızın dışında oynadık. Artık üst tura çıktık ve artık rakibimizi bekliyoruz. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor. Artık kafamızda lig ve Edirne maçı var. Bu olumlu hava kesinlikle lige yansıyacaktır" dedi.

KAVURMACIOĞLU: "İYİ BİR GALİBİYET OLDU"

Orduspor'un başarılı oyuncularından Özge Kavurmacıoğlu, sahalarında iyi oynadıklarını ve taraftar desteği ile kazandıklarını belirterek, "Bizim için önemli bir maçtı, gruptan çıkma adına ve yerimizi korumak adına. Biz zaten evimizde çok iyi oynuyoruz. Çünkü taraftarlarımız çok iyiler bizi asla yalnız bırakmıyorlar. İyi bir galibiyet oldu takımın havasını değiştirdi. Çok mutluyuz. Artık bir bir üst tura çıktı. Bu galibiyet lige de yansıyacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim