• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

CHP’li Başkan Nurşen Balcı’dan Basın Açıklaması

CHP’li Başkan Nurşen Balcı’dan Basın Açıklaması
CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı'nın devir teslim töreni CHP İzmir İl Başkanlığında gerçekleşti.

CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı'nın devir teslim töreni CHP İzmir İl Başkanlığında gerçekleşti. Tek başına CHP iktidarı için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Balcı, eski başkan Nurhan Yanya'ya katkılarından dolayı çiçek takdim etti.

CHP İzmir İl Kadın Kolları Kongresinde 4 adayın başkanlık için yarıştığı seçimi 115 delegenin oyunu alan Nurşen Balcı kazandı. Başkanlık koltuğuna geçen Nurşen Balcı'nın devir teslim töreni CHP İzmir İl Başkanlığında yapıldı. Eski başkan Nurhan Yanya, başkanlıkta ben sen yok diyerek şöyle konuştu: "Bizim koltuklarda, mevkilerde gözümüz yok. Birlik beraberlik ve sevgiye ihtiyacımız var. Bizim birbirimize güvenmeye ihtiyacı var. Kongre partimizin yenilenme sürecidir. Bu saatten sonra kim kazanmış kim kaybetmiş önemi yok. Yolumuza devam etmeliyiz. Hep birlikte çalışmalıyız." Ülkemizin kurtuluşunun CHP iktidarı ile gerçekleşeceğini anlatan Yanya, şunları söyledi: "Artık zaman mücadele etme zamanıdır. Başkanımızın ve yeni yönetimin yanında olup destek vermektir. Biz her zaman birlikte olacağız ve yan yana olacağız. Ya hep beraber ya hiç birimiz. Yeni başkanımızı yürekten kutluyor başarıların devamını diliyorum."

İzmir'de var güçleriyle çalışacaklarını belirten CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, "Seçim seçim salonunda kaldı. Bugün AK Parti iktidarına karşı el ele mücadele edeceğiz. Kadına şiddet bu kadar arttıysa AK Parti'nin yüzündendir. Terör örgütleri ülkemizde cirit atar durumdadır. Hergün gelen şehit haberleri yüreğimizi dağlamaktadır. Biz bu iktidar döneminde olanların farkındayız. CHP'li kadın arkadaşlarımla birlikte çalışacağız. Kadın erkek her alanda omuz omuza yürümelidir. İktidar kadın eliyle gelir kadın eliyle gider. Bizde var gücümüzle çalışacağız. Ev ev dolaşıp ikna edeceğiz. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapacağız" dedi.

CHP’li Başkan Nurşen Balcı’dan Basın Açıklaması

CHP’li Başkan Nurşen Balcı’dan Basın Açıklaması

CHP’li Başkan Nurşen Balcı’dan Basın Açıklaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim