• BIST 9871.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Boğaziçi Köprüsü’nde ışık ve havaifişek gösterisi beklentisi boş çıktı

Boğaziçi Köprüsü’nde ışık ve havaifişek gösterisi beklentisi boş çıktı
Ortaköy'de yeni yıla merhaba diyen kalabalığın, Boğaziçi Köprüsü'nden ışık ve havaifişek gösterisi beklentisi boşa çıktı.

Ortaköy'de yeni yıla merhaba diyen kalabalığın, Boğaziçi Köprüsü'nden ışık ve havaifişek gösterisi beklentisi boşa çıktı. Çoğunluğunu Arap turistlerin oluşturduğu grup, bazı teknelerden atılan kısa süreli havaifişek gösterisiyle yetinmek zorunda kaldı.

Ortaköy sahilde toplanan kalabalık grup saatlerce eylendi. Büyük çoğunluğunu Arap turistlerin oluşturduğu grup darbuka eşliğinde oynadı. Yeni yıla yaklaşıldığı dakikalarda heyecanın arttığı meydanda vatandaşlar geri saymayı bekledi. Boğaziçi Köprüsü'nden ışık ve havaifişek gösterisi bekleyen vatandaşlar ve turistler cep telefonlarının kameralarını açtı. Heyecanın arttığı son 10 saniyede kalabalık geriye doğru saymaya başladı. Hep bir ağızdan "sıfır" dedikten sonra köprüden bir hareketlilik yaşanmayınca meydandakiler hayal kırıklığına uğradı. Bağıran, ıslık çalan kalabalık cep telefonu kameralarını bir süre daha köprüye doğru tuttu. Ancak bekledikleri gösteri gerçekleşmedi.

Ortaköy sahildeki kalabalık boğazdaki bazı teknelerden atılan havaifişek gösterisiyle yetinmek zorunda kaldı. Ortaköy sahilinde yeni yıla merhaba diyenlerden Özgür Çakıcı, yeni yılın özellikle Türk milletine hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. Çakıcı, "Bugünler karışık, sıkıntılı günler. Bütün dünya için özelikle ülkemiz için sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum." dedi.

Köprüden gösteri yapılmamasına üzülen Çakıcı, "Beklentinin karşılandığı kanaatinde değilim. Işık gösterisi olabilirdi, konser olabilirdi. Önceki yıllarda olmuştu. Çok yavan oldu, birkaç havaifişek gördük. Belki soğuğun etkisi, kar beklenen bir şeydi. Karın yağmış olması da iyi bir şey aslında." diye konuştu.

Ortaköy'de ikamet ettiğini belirten Çakıcı, "Bu sene çok fazla turist var. Biz kendimizi yabancı hissettik." ifadelerini kullandı.

Boğaziçi Köprüsü’nde ışık ve havaifişek gösterisi beklentisi boş çıktı

Boğaziçi Köprüsü’nde ışık ve havaifişek gösterisi beklentisi boş çıktı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim