• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Beşiktaş maçında golsüz beraberlik

Beşiktaş maçında golsüz beraberlik
2015-2016 sezonuna Avusturya'da hazırlanan Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında Fransız ekibi Lille ile karşılaştı. Gleisdorf Solar Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi. Kartal ikinci hazırlık maçında da galibiyet alamadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk hazırlık maçında oynattığı kadrodan farklı bir 11'i sahaya sürdü. Bu kez kalede Tolga Zengin'e yer veren Şenol Güneş, defansta Serdar Kurtuluş, Milosevic, Tosic ve İsmail Köybaşı, orta sahada Atiba, Oğuzhan, Sosa, Kerim Frei ve Olcay Şahan ile santrforda Cenk Tosun'u oynattı.Teknik direktör Şenol Güneş son iki günkü antrenmanlarda stoper mevkiinde denediği Tosic'i Lillemaçında stoperde oynattı. Tosic, Milosevic ile beraber defansın orta ikilisini oluştururken, ikinci yarıdaki oyuncu değişiklileri sonrası son 25 dakika yine sol bek olarak oynadı.

QUARESMA VE RHODOLFO MAÇ KADROSUNDA YOK

Takım kampına 3 gün önce katılan Quaresma ve dün katılan Rhodolfo henüz hazır olmadıkları gerekçesiyle, Ömer Şişmanoğlu da ağrıları olduğu için maç kadrosuna alınmadı. Bu oyuncular kendilerine verilen program doğrultusunda kamp sahasında antrenman yaptı.

BAŞKAN FİKRET ORMAN MAÇI STATTA SEYRETTİ

Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, bugün geldiği Avusturya'da vakit kaybetmeden direkt olarak Gleisdorf'taki stada geldi ve maçı yerinde seyretti. Takım ile ilgili son bilgileri almak için birkaç gün Avusturya'da kalacak olan Başkan Orman, yarın öğle saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ESKİ ÖĞRENCİSİ LILLE KADROSUNDA

Teknik direktör Şenol Güneş'in eski öğrencisi olan Renato Civelli, Lille kadrosunda Beşiktaş'a karşı ilk 11'de yer aldı. Geçen sezon Bursaspor'un kadrosunda olan Civelli, ligin bitimi ile beraber Lille takımına imza atmıştı. Maç öncesi bir araya gelen Güneş ve Civelli, bir süre sohbet ettiler.

AVUSTURYA KAMPINDA SORUNLAR BİTMİYOR

Avusturya'da yaptığı kampta aradığı ortamı bulamayan Siyah-beyazlıların zaman zaman yaşadıkları sorunlara bir yenisi daha eklendi.Saha zemini yüzünden oteli henüz Avusturya'ya gelmeden değiştiren Beşiktaş, buradaki saha zemininin de bozuk çıkması yüzünden yeniden eski otele dönme kararı almıştı. Siyah beyazlıların sorunları bununla da bitmedi. İlk kamp yeri olan Almanya'da hiç hazırlık maçı yapmayan Beşiktaş, Avusturya'da 6 hazırlık maçı planlaması yapmıştı. Ancak 4 maçı netleştirebilen siyah beyazlılar, diğer iki maçı kesinleştiremedi. Oynanması muhtemel ekiplerden İtalyan takımı Atalanta, resmi sitesinden bir açıklama yaparak Beşiktaş maçını iptal ettiğini bildirdi. Kamp süresince 6. maçı ayarlamaya çalışan Beşiktaş ise, bir anda 5. maçı dahi oynayamayacak duruma geldi. 9 Ağustos tarihinde Atina'da Olympiakos ile karşılaşacak siyah beyazlılar, kalan sürelerde başka maç yapamaz ise sezona 45 günde sadece 5 hazırlık maçı oynamış olarak girecek.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim